BIST 10.644
DOLAR 32,25
EURO 35,10
ALTIN 2.500,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konak'ta Ramazan geleneksel tadında

Unutulmaya yüz tutan Ramazan eğlenceleri Konak'ta tekrar canlanıyor

Abone ol

Kukla gösterilerinden, gölge oyununa ve kanto gösterilerine kadar dopdolu geçecek eğlenceler Ramazan ayı boyunca Konaklılarla buluşacak.

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte camilerde tadilat çalışmalarını tamamladıklarını hatırlatan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, tadilatların ardından cami avlularını yeşillendirdiklerini, çiçeklerlerle donattıklarını dile getirdi. Eski Ramazan eğlencelerini Konak halkına tekrar yaşatacaklarını belirten Başkan Tartan, sözlerine şöyle devam etti: "Tüm Müslüman alemi için çok önemli olan bir ayda, ibadetlerini yerine getiren vatandaşlarımıza eğlenceler de hazırladık.

Eski Ramazan aylarında olduğu gibi Hacivat ve Karagöz gölge oyunları çocukların ilgi odağı olacak. Hacivat ve Karagöz gösterilerini Hayali Deniz Özgökbel gerçekleştirecek. Kanto gösterileri ve şarkılarıyla Nurhan Damcıoğlu, vatandaşlarla bir araya gelecek. Kukla Fiko gösterileri çocukları eğlendirecek. Ramazan boyunca çeşitli semtlerde ücretsiz olarak gerçekleşecek eğlencelere vatandaşlarımız katılabilirler" dedi.