BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Komutanların kritik toplantısı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve beraberindeki 4 kuvvet komutanı, Malatya’da Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan ...

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve beraberindeki 4 kuvvet komutanı, Malatya’da Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan üst düzey askeri komutanlarla birlikte toplantı yapıyor.
Beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile birlikte Malatya’ya gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Orduevi’nde bir süre kaldıktan sonra 2. Ordu Karargahı’nın bulunduğu İnönü Kışlası’na geçti.
Özel ve kuvvet komutanları 2. Ordu Karargahı’nda, bölgedeki birliklerin 2013 yılı çalışmalarını masaya yatırırken, 2014 yılında yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda Suriye sınırındaki gelişmeler ile bölgede barış süreci sonrasındaki gelişmelerin de masaya yatırıldığı öğrenildi.
(İHA)