BIST 10.308
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.393,38
HABER /  DÜNYA

Cumhurbaşkanı yasak aşk mı yaşıyor?

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın özel hayatına ilişkin bir haber ortalığı karıştırdı.

Abone ol

Haftalık Fransız magazin dergisi Closer, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın, oyuncu Julie Gayet ile ilişkisi olduğunu iddia etti.

Dergi, bugün yayınlanan sayısında, "François Hollande ve Julie Gayet-Cumhurbaşkanın gizli aşkı" başlığını atarak, 59 yaşındaki Hollande'la Gayet arasındaki gönül ilişkisiyle ilgili 7 sayfalık bir rapor yayımladı.

Haberde, Hollande'ın bir süredir 41 yaşındaki Gayet'in evine girip çıktığı belirtilirken, ikilinin yılbaşı akşamı da beraber oldukları ileri sürüldü.

Cumhurbaşkanı Hollande, 4 çocuğunun annesi sosyalist Segolene Royal'den ayrılmış ve gazeteci Valerie Trierweiler ile beraber yaşamaya başlamıştı.

Meslek hayatında 50'den fazla filme imza atan ve 2 çocuk annesi Julie Gayet ise Hollande'ın 2012'deki seçim kampanyalarının birinde tanıtım filminde yer almıştı.

Hollande'ın, Gayet'in oynadığı Fransa Dışişleri Bakanlığını konu alan "Quai d'Orsay" filminin setini sık sık ziyaret ettiği iddia edilerek ikili hakkında bir takım dedikodular üretilmişti.

Fransa'nın prestijli haber dergisi L'Express ise geçen ay Elysee Sarayı'ndaki güvenlik görevlilerinin, Hollande'ın "kaçamaklarından" giderek daha fazla endişe duyduğu yönünde bir habere imza atmıştı.

Öte yandan Hollande tarafından yayımlanan bildiride, söz konusu haberin kınandığı belirtilirken özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesiyle yasal yollara başvurulacağı bildirildi.