BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Komşusu tecavüz edecekti

Ümraniye'de ormanlık alanda tecavüz girişimi Jandarma sayesinde son anda engellendi.

Abone ol

Komşusuyla kutlama için bara giden kadın, Bülent R.'nin dönüşte ormanlık alanda kendisine tecavüz etmeye kalkıştığını öne sürdü. Bülent R. tutuklandı.

İstanbul Ümraniye'de, ormanlık alanda önceki gece saat 02.00 sıralarında yaşanan tecavüz girişimi, jandarma ekipleri tarafından engellendi. İddiaya göre 23 yaşındaki modelist P.G., ailece 25 yıllık komşu oldukları Bülent R. (43) aracılığıyla bir araç kiralama şirketinde işe başladı. P.G., Bülent R. ve araç kiralama şirketinin iki yetkilisi kutlama için Nakkaştepe'deki bir bara gitti. Grup, gece yarısı evlerine gitmek için bardan çıktı. Bülent R., şirket yetkililerini evlerine bıraktıktan sonra P.G. ile yola çıktı. Ancak genç kızı, evine değil,iddiaya göre Ümraniye'de ormanlık bir alana götürdü.

JANDARMA FARK ETTİ
Bülent R., otomobilin içerisinde P.G.'ye tecavüz etmek istedi. P.G. otomobilden inerek koşmaya başladı. Bülent R. de otomobille genç kızı takip etti. Can havliyle Bülent R.'nin otomobilini taş yağmuruna tutan genç kız, Jandarma'ya ait devriye aracının geldiğini görünce yola atladı. Jandarma ekipleri komşu Bülent R.'yi gözaltına aldı. Her yanında morluklar olan P.G.'nin şikâyetçi olması üzerine Beykoz Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine konulan Bülent R. yanlış anlaşıldığını savundu.

Kaynak: www.sabah.com.tr