BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52
HABER /  GÜNCEL

Kolyedeki Y harfine 20 bıçak darbesi!

Gaziantep'te kendisini aldattığı eşini 20 bıçak darbesi ile yaraladı. İşte tüyler ürperten o yaşanan olay

Abone ol

Gaziantep'te 12 yıldır birlikte yaşadığı 4 çocuğunun annesi 29 yaşındaki H.Ç.'yi 20 bıçakla yaralayan 38 yaşındaki Ali Rıza Keskinkılıç, "Arkadaşım Yılmaz ile birlikte olduğunu öğrendim. Fotoğrafının üstüne ismini yazdığını ve üzerinde 'Y' harfi bulunan kolye taktığını görünce dayanamayıp bıçakladım" iddiasında bulundu.

Kentte 12 yıl önce, evli ve 1 çocuk babasıyken, nikahsız eşinden ayrı yaşaması nedeniyle, H.Ç.'yi kaçırıp, bu kez onunla yaşamaya başlayan seyyar satıcı Faruk Keskinkılıç'ın, bu beraberliğinden 3'ü kız, 4 çocuğu daha oldu. Çift, bir süre önce, Hatice Çarık'ın eşini aldattığı iddiasıyla sık tartışmaya başladı. 25 Ocak salı akşamı, kıskançlık nedeniyle H.Ç. ile yeniden tartışan Faruk Keskinkılıç, mutfaktan aldığı bıçakla birlikte yaşadığı kadını 20 yerinden bıçakladı, komşularını "H. yaralı, hastaneye götürün" diye uyardıktan sonra da kaçtı.

Polisin kısa sürede yakaladığı Keskinkılıç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Keskinkılıç, adliyedeki ifadesinde Çarık'ın kendisini aldattığını, bu nedenle birkaç kez uyardığını belirterek, "Hatta araya başkalarını koyup, birlikte olduğu Yılmaz adlı şahıstan ayrılması konusunda uyardım. Bu olaydan sonra eve gittiğimde Yılmaz'ın fotoğrafının üzerine ismini yazdığını, boynuna taktığı kolyede 'Y' harfini olduğunu görünce dayanamadım. Bir anda kendimi kaybettim. Mutfaktan aldığım bıçakla kendisini bıçakladım" dedi.

KOLYE BULUNAMADI

Çiftin 3-7 yaşlarındaki 4 çocuğu Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından koruma altına alındı. Polis, şüphelinin iddia ettiği üzerinde 'Y' harfi bulunan kolyeye ise ulaşamadı. Hastanede tedavisi süren H.Ç. ise, suçlamaları reddederek, "Şiddetli geçimsizlik yaşıyorduk. Bazı olaylarımız oldu. Onun üzerine beni bıçakladı. Namus meselesi yok" demişti.

KAHVEDE GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Adapazarı'nda kahvede maç keyfi korkunç bir olayla bitti.

Adapazarı'nda Fenerbahçe-Trabzonspor maçını kahvede televizyondan izleyen Cihan Cebeci (45), maç sırasında gürültü yapan ve pozisyonlara bağırarak tepki veren S.G.’yi uyardı.

Aralarında bu nedenle çıkan tartışma araya girenler tarafından yatıştırıldı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan S.G., maçın devre arasında kahvenin yanındaki işyerine giden Cihan Cebeci’ye peş peşe ateş ettikten sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Cihan Cebeci’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

KAÇIRILDI VE DAYAKLA HAYATINA SON VERİLDİ
HABERİ DİĞER SAYDA TIKLAYIN..

[PAGE]

Samsun'da kaçırdıkları genci sopayla darp ederek ölümüne sebep oldukları iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı.

İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde 8 gün önce meydana gelen olayda, Canik ilçesi Yeni Mahalle Kapalı Cezaevi yanından otomobil ile kaçırılan Selçuk Sağlam (24), götürüldüğü evde yumruk ve sopalarla darp edildi.

Ağır yaralanan Sağlam, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlam, üç gün sonra hayatını kaybetti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Selçuk Sağlam'ın sopayla darp edilerek ölümüne sebep oldukları iddia edilen 1'i bayan 7 kişiyi gözaltına aldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlıların adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Soruşturma sürdürülüyor.

PARK TARTIŞMASININ DURUŞMASI DA KANLI BİTTİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Park tartışması yüzünden altı ay önce oğlu öldürülen Niyazi Çiğdem, katil zanlısının eşini ve kayınpederini Bakırköy Adliyesi'ndeki duruşma çıkışında öldürdü

Bakırköy Adliyesi'nde azmettirici olarak yargılandıkları davanın duruşmasından çıkan baba ile kızı kurşun yağmuruna tutuldu. Niyazi Çiğdem, altı ay önce park tartışmasında oğlunu öldüren gencin eşi ile kayınpederini, bindikleri takside başlarına yedi el ateş ederek öldürdü. Çiğdem, "6 aydır bu anı bekliyordum" dedi.

Kan davasına dönüşen olay edinilen bilgiye göre şöyle gelişti: İstanbul Üniversitesi'nde iktisat ve sigortacılık eğitimi alan 26 yaşındaki Özer Çiğdem, memleketi Erzincan'da sigorta şirketlerine eksper ve danışman olarak hizmet veren bir şirket kurdu. Özer Çiğdem işlerinde başarılı olunca İstanbul Esenyurt'ta oturan babası Niyazi Çiğdem'e otomobil hediye etti. Ancak komşu Mehmet Gündoğdu, evinin önüne otomobilini park etmemesi için ikaz ettiği Niyazi Çiğdem'le birkaç kez tartıştı. Çiğdem Ailesi, Gündoğdu'dan silah göstererek tehdit ettiği suçlamasıyla şikâyetçi oldu.

BAŞLARINA YEDİ EL SIKTI
Bu tartışmalardan habersiz olan Özer Çiğdem, 9 Ağustos 2010'da Erzincan'dan İstanbul'a ailesini ziyarete geldi. Mehmet Gündoğdu, yine evinin önüne otomobil park edildiği için tartışma çıkardı.

atsızlık çıkmasını istemeyen Özer Çiğdem, otomobili başka bir yere park etmek için sokağa indi. Bu arada Mehmet Gündoğdu'nun eşi Eylem ve kayınpederi Ali Haydar Koçintar da dışarı çıktı. Mehmet Gündoğdu otomobile binmek üzere olan Özer Çiğdem'e ve kapı önünde oğlunu izleyen Niyazi Çiğdem'e kurşun yağdırdı.

Yaralanan baba oğuldan Özer Çiğdem olay yerinde can verdi. Niyazi Çiğdem ise yoğun bakıma alındı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Mehmet Gündoğdu'ya cinayet ve yaralama, Ali Haydar Koçintar ile Eylem Gündoğdu'ya ise azmettirmek suçlamasıyla dava açtı. Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşması dün yapıldı. Gündoğdu ve Çiğdem aileleri duruşma saatini beklerken sık sık tartıştı. Niyazi Çiğdem'in avukatı, tutuksuz sanıklar Eylem Gündoğdu ile Ali Haydar Koçintar'ın tutuklanmalarını talep etti. Ancak mahkeme bu talebi reddetti. Koçintar ile kızı Eylem Gündoğdu duruşma bitiminde adliyenin arka kapısından çıkıp taksiye bindi. Trafik ışıklarında duran taksinin önünü kesen Niyazi Çiğdem, ruhsatlı tabancasıyla babakıza yedi el ateş etti. Yoldan geçen motosikletli yunus timleri, kaçmaya çalışan Niyazi Çiğdem'i yakaladı. Hastaneye kaldırılan Eylem Gündoğdu ve Ali Haydar Koçintar ise tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Gözaltına alınan Niyazi Çiğdem, ilk ifadesinde "Altı aydır bugünü bekliyordum" dedi.

İŞSİZ GENÇ BÖYLE CAN VERDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Beyoğlu'nda bir arkadaşıyla birlikte kaldığı bekar evinde bilgisayarın başında uyuya kalan işsiz genç, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Gencin ev arkadaşının, olaydan bir kaç saat önce sobanın bulunduğu odada uyumaması için uyarıda bulunduğu öğrenildi. Savcının incelemesinin ardından ceset arkadaşlarının da yardımıyla binadan çıkartılarak Adli Tıp Kurumu aracına taşındı.


LAPTOPLU TACİZCİYE POLİS ŞOKU HABERİ
DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


"Sana laptop hediye edeceğim" diyerek küçük yaşdaki kızlara tacizde bulunan bir kişi, gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ta küçük yaştaki kızlara cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen bir kişi, aylar süren çalışmanın ardından yakalandı. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu polisleri, kent merkezinde küçük yaştaki kızlara cinsel tacizde bulunulduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

İlköğretim çağındaki kızların, "Ben Milli Eğitim Müdürlüğü görevlisiyim, sana laptop hediye edeceğim" diyerek bir kişi tarafından taciz edildiği bilgisine ulaşan polis, soruşturmayı derinleştirdi. Aylar süren çalışmanın ardından adeta iğneyle kuyu kazan polis, son taciz kurbanı küçük kızdan, 24 Ocak günü hangi yollardan gittiklerini öğrendi.

Bunun üzerine, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan dedektifler, küçük kızla birlikte görüntü karesine giren kişinin 35 yaşındaki M.İ. olduğunu belirledi. Dolandırıcılıktan 33, cinsel tacizden 4 dosyası olduğu tespit edilen ve ayda bir ikamet değiştirdiği öğrenilen zanlı, kargo görevlisi kılığına giren polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, sağlık kontrolü ardından emniyete götürülürken, taciz ettiği küçük kızlar tarafından da teşhis ettirildi. M.İ., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

BABSINI BÖYLE ÖLDÜRDÜ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

ARDAHAN’da tartıştığı babasını boğarak öldüren Levent Ünal, teslim oldu.

Olay bugün saat 10.00 sıralarında Kongre Caddesi Karagöl Mahallesi’ndeki müstakil evde meydana geldi. Yalnız yaşayan 75 yaşındaki Kemal Ünal, eve gelen oğlu 42 yaşındaki Levent Ünal’la bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Levent Ünal, sinirlerine hakim olamayıp babasını elleriyle boğarak öldürdü. Cinayetin ardından Ünal, Ardahan Cumhuriyet Savcılığı’na giderek teslim oldu. Ünal ailesinin yakınları, Levent Ünal’ın cinayeti babasının evini ve dükkanını satmaması nedeniyle işlemiş olabileceğini iddia etti.

Öte yandan oğlu tarafından öldürülen iki çocuk babası Kemal Ünal’ın cesedi, Ardahan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.