BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,85
ALTIN 2.419,49
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kod Adı KOZ geliyor Erdoğan'ı canlandırdığım için...

Kod Adı KOZ aldı filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandıran Cem Kurtoğlu'ndan samimi açıklamalar

Abone ol

13 Şubat'ta vizyona girecek olan Kod Adı K.O.Z filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandıran oyuncu Cem Kurtoğlu, "Cumhurbaşkanımızı canlandırdığım için gurur duyuyorum" açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin ilk dijital sinema ve televizyon dergisi Filmstudio'nun bu ayki sayısına konuşan Cem Kurtoğlu iddialı açıklamalarda bulundu.

Filmstudio dergisinden Nihan İnal'a konuşan Kurtoğlu, rolü ve filmin konusuna ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'I İZLEYEREK ÇALIŞTIM

Cumhurbaşkanını televizyonda izleyerek rolüne hazırlandığını anlatan Kurtoğlu, “Ülkemizin yaşayan Cumhurbaşkanının Başbakanlık dönemini canlandırdığım için gurur duyuyorum” dedi.

TEKLİF NASIL GELDİ?

Filmin Genel Koordinatörü eski arkadaşım. Kendisi aradı beni ve filmde İngiliz Ajanı rolünü oynamamı istediklerini söyledi. Ben de kabul ettim. Bir müddet sonra filmin Yapımcısı Uğur Yalçınkaya telefon açtı ve “Başbakan rolünü sizin oynamanızı istiyorum” dedi. Ben de, “benim için şereftir” diyerek kabul ettim.
kod-adi-koz-cem-kurtoglu-erdogani-canlandirdigim-icin-gurur-duyuyorum.jpg
BAŞBAKANI CANLANDIRMANIN AĞIRLIĞINI HİSSETTİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı televizyonda izledim. Tavrını, el hareketlerini, yürüyüşünü, konuşmasını hepsini tek tek inceledim. Başbakanı canlandırmanın ağırlığı ve sorumluluğu ile oynadım.

KOD ADI K.O.Z ÇOK SERT BİR FİLM

Çekimlerimiz İstanbul ve İzmit illerinde 6 hafta içerisinde bitti. Kod Adı K.O.Z filmi yumuşak gözükse de çok sert bir film. Ben çok ses getireceğine eminim. Son bir yıl içerisinde dış güçlerin Türkiye içindeki etkisi ve Türkiye’de yaşanan olaylar işleniyor. Ayrıca senaryo çok yönlü, filmin içinde aşkta var, aile dramı da var. Kod Adı K.O.Z, seyircilerin izlerken ağlayacağı bir film oldu.

BAŞBAKANI SIFIR MAKYAJLA OYNADIM   cem-kurtoglu.jpg

Neredeyse sıfır makyaj ile oynadım diyebilirim. Sadece pudra sürüldü. Bıyıklarımın şekli değiştirildi ve göz rengimiz uysun diye lens takıldı. Filmimiz 850 kopyayla gösterime girecek. Türkiye’nin her sinemasında olacak.

SAYIN CUMHURBAŞKANI’NIN FİLMİ BEĞENMESİ ÖNEMLİ

Galaya gelip bize onur verir mi bilmiyorum ama izleyeceğini düşünüyorum. Kendisinin izledikten sonra beğenip beğenmemesi benim için çok önemli. İnşaallah beğenir.

ERDOĞAN’I CANLANDIRDIĞIM İÇİN TEPKİ ALDIM

Erdoğan'ı canlandırdığım için evet tepki aldım.Ama ben sanatçıyım; vatanıma, milletime, bayrağıma, şerefime ve aileme zarar vermeyecek her türlü rolü oynarım. Kaldı ki Başbakan rolüne hayat vermek onurdur, şereftir benim için.