BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,63
ALTIN 2.413,82
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

KOD Adı: K.O.Z filminde Erdoğan hatası

17-15 Aralık sürecini ve Gezi eylemlerinin yanısıra AK Parti ve Cemaat ilişkisinin bozulma sürecini ele alan KOD adı: K.O.Z adlı filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin bir hata göze çarptı.

Abone ol

Kod Adı: K.O.Z filmi geçtiğimiz hafta vizyona girdi. Filmde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlandıran Cem Kurtoğlu'nun evlilik yüzüğünü sol parmağına takması dikkatlerden kaçmadı.

Erdoğan'ı yakından takip eden isimler filmdeki bu hatayı hemen fark etti.

13 ŞUBAT'TA GÖSTERİME GİRDİ

Yapımcılığını Parantez Yapım-Uğur Yalçınkaya'nın üstlendiği Kod Adı K.O.Z. filmi Gezi Parkı eylemleri ve 17-25 Aralık operasyonlarını konu aldı. AK Parti'nin sinema alanındaki ilk adımlarından olan KOD adı: KOZ 13 Şubat'ta 850 salonda birden gösterime girdi.  Film, "devlet içinde devlet kurmak isteyenlerin ve arkalarındaki güç odaklarının deşifre edilmesi" üzerine kurulu bir hikayeye bağlı olarak ilerliyor.

FİLM ÜCRETSİZ GÖSTERİLMEYE BAŞLANDI

Filmin yönetmeni Celal Çimen tarafından hedeflediklerinin 'Recep İvedik'in rekorunu kırmak' olduğu söylenmişti. 

kod-adi-koz-erdoganla-ilgili-hata.jpg 

ERTEM ŞENER FARK ETTİ!

Filmdeki hatayı kaleme aldığı köşe yazısında vurgulayan ünlü spor yorumcusu Ertem Şener şu ifadelere yer verdi:

"Tek bir eleştirim var KOD ADI K.O.Z. için; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzüğüne takıldım. Yüzüğüne de değil, Yüzük taktığı parmağına! Filmin röportaj sahnesinde Sayın Erdoğan'ın sol eline ve parlayan yüzüğüne dikkat kesildim. Sayın Erdoğan hiç bir zaman sol el parmağına yüzük takmaz. Yüzük sağda olmalıydı. Bu da nazarı olsun KOZ'un, Türkiye'nin tek sıkıntısı, Erdoğan'ın sağ yerine sol ele takılan yüzüğü olsun!"

İŞTE FİLMDEN ÇARPICI GÖRÜNTÜLER:

 ekran-resmi-2015-02-20-11.50.05.png


ekran-resmi-2015-02-20-11.50.20.png



ekran-resmi-2015-02-20-11.50.39.png