BIST 10.193
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.380,71
HABER /  GÜNCEL

Kocasını sevgilisinin evinde bıçakladı!

İnşaat işçisi kocası mahalledeki dul kadının evini yapmıştı. Daha sonra karısına 'ben senden ayrılıyorum, ona gidiyorum' deyince işler karıştı...

Abone ol

AKSARAY’da 36 yaşındaki Selma Çınar, kendisini terk eden eşi 39 yaşındaki Orhan Çınar’ı, sevgilisi olan komşuları 40 yaşındaki Dudu Darılmaz’ın evinde 5 yerinden bıçakladı.

Olay, saat 10.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi 4767 numaralı sokakta meydana geldi. İnşaat işçisi Orhar Çınar, 2 yıl önce aynı sokakta oturan bir çocuk annesi dul Dudu Darılmaz’ın evinin inşaatını yaptı.

Ardından iddiaya göre, Orhan Çınar ile Dudu Darılmaz arasında ilişki başladı. Orhan Çınar, 3 gün önce evi terk ederek sevgilisi Dudu Darılmaz’ın evine yerleşti.

Eşinin evi terk etmesine öfkelenen Selma Çınar, kardeşi 34 yaşındaki Ahmet Oksas'ı da yanına alarak Dudu Darılmaz’ın evine gitti. İki kardeş, taş atarak evin pencere ve kapı camlarını kırdı. Bunun üzerine evden çıkan Orhan Çınar, eşi Selma Çınar ile tartıştı.

Tartışma sırasında Orhan Çınar eşi Selma Çınar’a, “Artık seni sevmiyorum. Senden ayrılacağım. Benim karım artık Dudu” dedi. Buna öfkelenen Selma Çınar, üzerinde bulunan bıçakla eşini 5 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan Orhan Çınar, ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Selma Çınar ve kardeşi Ahmet Oksas ise polis tarafından gözaltına alındı.

Oğlu askerde olduğu belirtilen Dudu Darılmaz, polise verdiği ilk ifadesinde, “Orhan Çınar, benim evimin inşaatını yaptı. Eşi dedikodumuzu çıkarttı. Benim adımı mahallede duymayan kalmadı. Üç gün önce Orhan bana gelip, eşinden ayrılacağını imam nikahı kıyıp benimle yaşamak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Bugün de Selma Çınar, evimi basarak camlarımı kırdı” dedi.

Tedavi altına alınan Orhan Çınar’ın sağlık durumunun ciddiyetini korduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.