BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.401,56
HABER /  GÜNCEL

Kocasını bastı üstüne bir de dayak yedi

Kocasını MSN'de kızlarla chat yaparken yakaladı, takip etti, ''Beni başkalarıyla aldatıyorsun'' dedi. Başına gelmedik kalmadı

Abone ol

Adana'da bir kadın, MSN'de kızlarla chat yaparken yakaladığı kocası tarafından darp edildi.

Merkez Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda 1 çocuk annesi Çiğdem G. (22), saatlerce evdeki bilgisayarın başında bulunan kocası Bayram G.'nin (30) durumundan şüphelendi. Kocasını izleyerek ne yaptığını öğrenmeye çalışan Çiğdem G., kocasının MSN'den kızlarla chat yaptığını ve onlarla duygusal ilişki içinde olduğunu fark etti. Genç kadın kocasına, "Beni MSN'de chat yaparak başkalarıyla aldatıyorsun" diyerek tepki gösterince kocasının saldırısına uğradı. Kocası tarafından darp edilerek sokağa atılan genç kadın, polisi arayarak kocasının kendisini dövdüğünü bildirdi ve yardım istedi.

Olay yerine gelen ekipler, kadını ve kocasını Akıncılar Polis Merkezi'ne götürdü. Polis merkezinde ifadesi alınan Çiğdem G. rapor alması için daha sonra Adana Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. Burada basın mensuplarına, kocasının kendisini internet üzerinden aldattığını, buna karşı çıktığı için kocası tarafından dövüldüğünü söyleyen Çiğdem G., ayrıca kocasının cep telefonuna da kızlardan mesaj geldiğini ileri sürdü.

1 yaşındaki çocuğuyla geldiği Adli Tıp Birimi'nden rapor alan genç kadın, tekrar polis merkezine götürüldü.