BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,82
ALTIN 2.406,89
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocasinan personelini eğitiyor

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, verilen hizmetin hız ve kalitesini daha da artırmak için personelin kurslara alındığını belirtti.

Abone ol

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, verilen hizmetin hız ve kalitesini daha da artırmak için personelin bilgi ve beceri seviyesini yükselten eğitim kursları düzenlediklerini söyledi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, yerel seçim sonrası Kocasinan Belediyesi'nin alan olarak 7 kat daha büyüdüğünü hatırlattı. Yıldız, "Bu geniş alanda gerekli hizmeti zamanında, hızlı ve kaliteli biçimde verebilmek amacıyla teknolojiden daha fazla yararlanarak araç ve makine parkımızı genişletiyoruz.

Bu yeni iş makinelerini kullanacak personelimizin gerekli bilgi ve beceriye sahip hale getirilmesi için kurslar düzenledik. Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü'nün iş makinesi uzmanları personelimizi eğitecek" dedi.

Yıldız, Kocasinan Belediyesi'nde çalışan 30 personelin 4 hafta boyunca kepçe, greyder, silindir ve süpürme araçlarının kullanımı için özel eğitim göreceklerinin altını çizerek, "İnsaflı Yönetim İsrafsız Belediye anlayışıyla personelimizi verdiğimiz görev için eğiterek verimini artırırken modern iş makinelerimizi uzman personelle kullanarak israf da etmeyeceğiz.

Eğitim göz ardı edilemeyecek, ertelenemeyecek kadar önemli ve gerekli bir ihtiyaçtır. Eğitim kursu 28 Haziran 2010 Pazartesi günü başlayıp belediyemizin hizmet atölyesinde devam edecek" şeklinde bilgiler verdi.