BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kocamın Ailesi 16. bölüm Ar Ailesi için bomba patlıyor

Kocamın Ailesi bu akşam 16. bölümü ile ekranlara gelecek. Kocamın Ailesi'nde bu akşam Ar Ailesini sizi yine ekranlarınızın başına kilitleyecek.

Abone ol

FOX TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi bu akşam 16. bölümü ile ekranlara gelecek. Kocamın Ailesi'nde bu akşam Ar Ailesini sizi yine ekranlarınızın başına kilitleyecek. 25 yıldır kayıp kardeşlerinin ortaya çıktığını öğrenen kızlar ne yapacak dersiniz?

İŞTE YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

kocamin-ailesi-16.-bölüm-1.jpg

25 yıldır kayıp kardeşlerinin ortaya çıktığını öğrenen kızlar, durumu kabullenmeye çalışırken, Miray hayatını şekillendiren suçluluk duygusuyla yüzleşmek zorunda kalır.

kocamin-ailesi-16.-bölüm-2.jpg

Fatih ise şirketin 40. Yıl organizasyonunu planlamak için Miray’ın yardımını ister. Cücü bir yandan Tarık’a destek olurken, Tülay’la çatışmaya devam eder.

kocamin-ailesi-16.-bölüm-3.jpg

Tarık’ın ailesini bulmak için kolları sıvayan Güneş, ilginç bilgilere ulaşırken, Ar ailesi içinde patlayan bomba, tüm dengeleri değiştirecektir.

kocamin-ailesi-16.-bölüm-5.jpg

KOCAMIN AİLESİ'NDE 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ar apartmanı Cücü’den sonra yeni bir misafire daha hazır mı? Tarık, Cücü’nün gelişiyle yavaş yavaş toparlanırken, Şeniz daha büyük ve tehlikeli işlerin peşinde.

Miray, İpek’in gelişiyle hiç alışık olmadığı duygularla boğuşurken, Gülay ve Can aşkı yeniden filizlenmekte. Hakan giderek kapana kısılırken, Tülay’ın hayatı ve duyguları karmakarışık. Ailenin içinde bir şeylerin döndüğünü hissetmeye başlayan üç kız kardeşi ise finalde büyük bir sürpriz beklemektedir.