BIST 10.511
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.473,95
HABER /  GÜNCEL

Kocaman'ın şampiyonluk şifresi

Aykut Kocaman, Manisaspor galibyeti sonrası soyunma odasına girerek futbolcularına şampiyonluk şifresini açıkladı.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Manisaspor galibyeti sonrası soyunma odasına girerek futbolcularına şampiyonluk şifresini açıkladı.

Manisaspor maçı kazanılmış, Fenerbahçe soyunma odasında kutlamalar sürüyor... Odaya giren Aykut Kocaman önce 3-1'lik galibiyet nedeniyle oyuncularını kutluyor, sonrasında ise 'şampiyonluk şifreleri'ni açıklıyor. Öncelikle takımın genel havasını değerlendiren Kocaman, "Biz kazanıyoruz, rakiplerimiz kaybediyor. Böylece puan farkını kapatıyoruz. Ancak bu gidişle şampiyonluk, averajla bile belirlenebilir. Bu nedenle artık bir gol atıp skoru koruma fikrinden kurtulun. 1-0 kazanmak güzel, fakat 2, 3 gollü galibiyetler mükemmel olacaktır. Geride 14 tane 90 dakika kaldı. Sizlerden 14 maça 14 final olarak bakmanızı ve her maçı olabilecek en farklı skorla kazanmanızı istiyorum" dedi.

Ardından birebir görüşmelere geçen Aykut Kocaman'ın hedefinde Diego Lugano ile Emre Belözoğlu vardı. Lugano'ya, "Arkadaşın kart görecek, fakat sen hakemin yanına gidiyor, itiraz ediyor ve kart görüyorsun. Bir daha bunu yapma, çünkü benim de bu takımın da sana ihtiyacı olduğunu unutma" diye çıkışan Aykut Kocaman, Emre Belözoğlu'na da şöyle seslendi: "Bu sözlerim sadece sana değil, aslında bütün takıma... Arkadaşına pas verip arkanı dönme, aksine, pas verdiğin arkadaşının gözünün içine bak. Bundan sonra bu takımda herkes birbirinin gözünün içine bakacak. İhtiyacımız olan tek şey bu; maksimum konsantrasyon... Bu durum, bizi mutlu sona ulaştıracaktır."