BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.413,83
HABER /  GÜNCEL

Kocaman'dan şampiyonluk formülü

Antalyaspor galibiyetiyle lige dönüş yapan F.Bahçe’de yüzler gülüyor. Aykut Kocaman başarının sırrını anlattı.

Abone ol

Antalya karşısında Mamadou Niang’ı sol kanada çekerek değişik bir onbir deneyen Aykut Kocaman, hem elde edilen galibiyetten hem de takımın fiziki direncinden çok memnun.

Vatan'dan Tayfun Bayındır'ın haberine göre, “İlk yarıda 21 gol yiyerek sıkıntı yaşadık. İkinci yarı bu sayıyı 10-12 arasına çekmeliyiz” diyen F.Bahçe Teknik Direktörü “Bunu yaparsak şampiyon oluruz” iddiasında da bulundu.

Mutlu ve dingin bir hafta sonunun ardından dün Trabzon maçı için start veren Kocaman, Karadeniz ekibinden de gol yemeyeceklerine ve Saracoğlu’ndan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyor. Kocaman’ın en büyük hedefi ise takım savunmasıyla ilgili.

NIANG’I BEĞENDİ

Trabzon karşısında da Niang’ı sol kanatta oynatmayı planlayan Kocaman, pazar günü oynanacak maça kadar Trabzon’un son dönemlerde oynadığı 5-6 maçını izleyecek. Beşiktaş-Trabzon maçına ayrı önem veren ve o karşılaşmayı ise kurmaylarıyla birlikte İnönü’de seyredecek olan Kocaman’ın Antalya maçının ardından değerlendirmesi şöyle:

“Ligin ilk yarısında topun arkasında çok fazla kalamıyorduk. Bunun sonucunda da savunmada sorun yaşamış, 60. dakikalardan sonra da oyundan düşmeler görmüştük. Kalemizde beklediğimizin üzerinde 21 gol göremizin ana nedeni de bu. Bakın ilk yarıda en iyi oynadığımız maçlar Beşiktaş, Bursa ve G.Antep maçları. Ne var ki iyi oynamamıza karşın istediğimiz sonuçları alamadık.