BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.445,13
HABER /  GÜNCEL

Haldun Üstünel suskunluğunu bozdu

Sivasspor maçında en küçük bir provokasyon olmayınca gözler ona çevrildi.

Abone ol

"Polat'ın ricasıyla taraftar gruplarıyla görüştü" denilen eski yöneticilerden Haldun Üstünel, "Böyle bir olayı engellemeye benim gücüm yetmez. Tribünler doğal haliyle davranınca protesto yaşanmadı" diye konuştu...

Galatasaray taraftarının unutamadığı yöneticilerden Haldun Üstünel geri döndü... İstifasının ardından sessizliğe bürünen eski futbol şubesi sorumlusu Üstünel, Türk Telekom Arena'dan loca aldı. İlk maça dair izlenimlerini Bugün gazetesi ile paylaştı. Üstünel, "Ali Sami Yen Stadı'nın ruhunu orada gördüm. Biraz zaman alacak ama yavaş yavaş aynı atmosfer Aslantepe'de de oluşacaktır" dedi.

İSTEK OLMADI

Başkan Adnan Polat'a yönelik herhangi bir protestonun yaşanmadığı Sivasspor maçı sonrası "Devreye, taraftar gruplarıyla arası iyi olan Haldun Üstünel girdi" iddiası ortaya atılmıştı. Üstünel buna şöyle yanıt verdi: "Bu konuyla ilgili kimseyle görüşmedim. Kimseye de istekte bulunmadım. Ne Sayın Polat'ın bir isteği oldu, ne de bir başka gruba aracılık etmedim."

Üstünel, böyle bir protestoyu bir tek insanın önlemeye gücünün yetmeyeceğini belirterek "Galatasaray taraftarı Sivasspor maçında üzerine düşeni yaptı. Takımını destekledi" ifadelerini kullandı. Haldun Üstünel sözlerini şöyle bitirdi: 'Yapılan transferler, Galatasaray markasıyla bağdaşmıyor. Daha kariyerli isimler alınabilirdi. Demek ki hedefler ona göre seçilmiş. Ancak umarım ben yanılırım ve takıma katkıları büyük olur. Galatasaray'da futbolun yönetilme şeklini beğenmediğim için istifa etmiştim. Keita'nın gidişine üzüldüm. Kadroda mutlaka tutulmalıydı. Şimdi eksikliği hissediliyor. Necati Ateş'in transferi gündemde olduğunda kendisini aradım. Teyit etmek istedim. 'Evet' cevabı verdi. 'Hayırlı olsun' dedim ama transfer gerçekleşmedi. Bir yerde sorun çıktı."

ÖRNEK BİR FUTBOLCU

Servet Çetin'in performansının yükselişiyle ilgili de Üstünel, 'Kendini ispatlamış bir oyuncu. Milli Takım'da defalarca forma giydi. Rijkaard döneminde çok baskı altındaydı. Yaşantısıyla da örnek bir futbolcu. Umarım bu çıkışı devam eder. Rijkaard iyi bir teknik adamdı ama biz onu anlayamadık. Hagi zor bir dönemde geldi. Umarım bu yükü kaldırır" dedi.