BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kocaman'a göre maçın dönüm noktası

Beşiktaş'ı 4-2 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir virajı dönen Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ne dedi?

Abone ol

Aykut Kocaman, Ferrari’nin atılması ve penaltı golünden sonra kontrolü ele geçirdiklerini söyleyerek “Dönüm noktası, Almeida’nın pozisyonunda Volkan’ın kurtardığı toptu” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbi zaferinin şampiyonluk umutlarını artırdığını ifade etti. Sarı-lacivertli çalıştırıcı son haftalarda olduğu gibi yüksek bir tempoyla maça başladıklarını dile getirdi.

Kocaman, “Arka arkaya ciddi pozisyonlar yakalayıp öne geçtik. Hakemin özellikle Beşiktaş adına eksik bırakabileceği, Ekrem için söylüyorum, anlar vardı. Biz öne geçtikten sonra farkı artırma şansını yakalayamadık. Aynı Ekrem ilk yarının sonlarında çok kontratak yediğimiz bir anda skoru eşitledi. İkinci yarı tekrar aynı tempoyla başlamayı istiyorduk, ancak tam tersi oldu. Beşiktaş yüksek tempoyla başlayıp öne geçti. Kabus gibiydi bizim için. Dönüm noktası, Almeida’nın pozisyonunda Volkan’ın kurtardığı toptu” diye konuştu.

İnönü’de 6. galibiyet
Beşiktaşlı Ferrari’nin kırmızı kartı ve beraberlik golünden sonra kontrolü ele geçirdiklerini belirten Fenerbahçe’nin hocası, “Çok zor geçen bir maçı, sonu itibariyle çok kolay kazandık. Böyle bir karşılaşmadan çok güçlü bir rakipten 3 puanla dönmek şampiyonluk yolundaki umutlarımızı, düşüncelerimizi artırdı” dedi.