BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.472,01
HABER /  GÜNCEL

Kocaman kükredi Niang hizaya geldi

Fenerbahçe'den ayrılacağı söylenen Mamadou Niang bu sezon ilk kez bir antrenmanda takımla birlikte çalıştı ve 'kalıyorum' mesajı verdi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang, teknik direktör Aykut Kocaman'ın direktifi ile dün Türkiye'ye döndü ve takımla idmana çıktı. Sabah gazetesi Aykut Kocaman'ı küplere bindiren ve Niang'ın soluğu Türkiye'de alması ile sonuçlanan gelişmelerin perde arkasını yazdı.

Niang, ailevi sorunlarını gerekçe göstererek teknik direktörü Aykut Kocaman'dan özel izin alarak gittiği Fransa'da gizliden gizliye transfer görüşmeleri yaptı. Senegalli forvetin Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain ve Katar Ligi takımlarından Al Sadd ile yaptığı bu görüşmeler, dün Fransa basını tarafından ifşa edilince, Aykut Kocaman anında harekete geçti. İdari menajer Hasan Çetinkaya aracılığıyla Niang'a ulaşan Kocaman, "Hemen Türkiye'ye dön" talimatını iletti. Kocaman'ın direktifi üzerine Fransa'dan Türkiye'nin yolunu tutan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, ayağının tozu ile akşam yapılan idmana çıktı.

"16 AĞUSTOS'U BEKLE YOBO"
Dün takımla idmana çıkmasına karşın şike soruşturması sonrası Türkiye'den ayrılma kararı alan Niang'ın cazip teklifleri değerlendirmek istediği ve Al Ain'in Fenerbahçe'nin kapısını üç milyon euroluk teklif ile çalacağı gelen haberler arasında. Öte yandan transfer için 16 Ağustos'u bekleme kararı alan F.Bahçe, vazgeçmediği Joseph Yobo'ya "Şike soruşturmasının 16 Ağustos'ta sonuçlanacağını tahmin ediyoruz. Bize o tarihe kadar süre ver" mesajını gönderdi.