BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,77
ALTIN 2.408,84
HABER /  GÜNCEL

Kocaman hataları tek tek gösterdi

Fenerbahçe şampiyonluğun 1 numaralı adayı olarak gösteriliyor. Ancak Aykut Kocaman ve futbolcular temkinli.

Abone ol

Pazar günkü antrenman sonrası oyuncularıyla bir toplantı yapan ve Kasımpaşa maçının kasedini izleten genç teknik adamın, görüntüleri sık sık durdurarak yapılan hataları tek tek gösterdiği belirtildi.

Futbolcularıyla yaptığı toplantıda Kocaman, "İkinci yarının ilk 5 haftasında takım savunmasını çok iyi uyguladık. Rakiplere neredeyse pozisyon vermedik. Ancak Kasımpaşa maçında bunun tersi bir görüntü vardı sahada. Evet kazandık ve gol yemedik ama iyi oynamadık. Her zaman böyle oynayarak kazanamayız. Artık telafisi olmayan maçları oynuyoruz ve hata yapmamalıyız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bu arada Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarın 16.00'da devam edecek olan Sarı-Lacivertlilerde Aykut Kocaman'ın idman öncesi oyuncularıyla bir kez daha toplantı yapacağı öğrenildi.

Kocaman rehavete kapılmamaları konusunda futbolcularını her fırsatta uyarırken, genç teknik adam Trabzonspor'un puan kaybetmesiyle birlikte gelen liderlik ile beraber işlerinin daha da zorlaşacağını talebelerine söylemeye hazırlanıyor. Aykut Kocaman; kaptan Alex, Emre ve Volkan ile yaptığı görüşmelerde ise "Şimdi lideriz. Buraya gelmek kolay olmadı. Emekleriniz, çabalarınız, özverili ve fedakarca mücadeleniz için teşekkür ederim. Lider kalmak inanın ki daha zor olacak. Şimdi rakiplerin gözü daha çok bizim üzerimizde olacak. Lideri yenmek için daha çok arzulu olacaklar. Hepimiz dikkatli olalım ve Trabzon'un düştüğü duruma düşmeyelim" dediği belirtildi.

Kocaman idman öncesi yapacağı toplantıda bu düşüncelerini tüm takıma bir kez daha aktaracak.