BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.504,93
HABER /  SPOR

Kocaman Cimboma göz kırptı

Ankaraspor'un hocası Kocaman, Fener'in şampiyonluğundan G.Saray'dan teklif gelmesine kadar çarpıcı sözler söyledi.

Abone ol

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, futbolculuk yıllarında formasını giydiği Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını, ''100. yılında şampiyon olmak her kulübe nasip olmuyor'' diye değerlendirdi.

''FENERBAHÇE GEÇEN YIL BÜYÜK BİR TRAVMA ATLATTI''

Aykut Kocaman, ''Fenerbahçe, tüm uğraşlarının sonunda hem Türkiye Kupası'nı, hem de lig şampiyonluğunu kaybedince büyük bir travma yaşadı. Bu sezona aynı psikolojiyle başlayacağı düşünülen sarı-lacivertliler, bu travmayı atlattıklarını gösterdiler." dedi.

''ZİCO BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEK ZORUNDA''

Aykut Kocaman, bir teknik adam olarak, bir başka teknik adamı eleştirmek istemediğini, futbolcu, yönetici, taraftar ve basının eleştiri oklarının ucunda hep teknik direktörlerin olduğunu söyleyerek, ''Ancak Zico yeni sezonda Fenerbahçe'de devam ederse, başarıları biraz daha yükseltmek zorunda diye düşünüyorum. Ama yaptığı işin hiç kolay olmadığını da bilmemiz gerekiyor'' şeklinde konuştu.

''GALATASARAY'DAN TEKLİF GELİRSE KAFAM KARIŞIR''

Her sezon öncesinde transfer borsasında büyük bir hareketlilik yaşandığı belirten Aykut Kocaman "''Büyük kulüplerden teklif gelirse, (kafam karışmaz) demem yanlış olur. Ama görev yaptığı kulübe verdiği sözde durmaya çalışan bir adamım. Böylesi teklifler, her türlü imkan açısından karşı konulamaz olsa da ben verdiği sözün arkasında duran bir insan olmaya çalışıyorum.''