BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,88
ALTIN 2.422,14
HABER /  GÜNCEL

'Kocam dövdü bebeğim karnımda öldü' demişti! Ünlü spiker boşandı

Habertürk'ün tanınmış ekran yüzlerinden spiker Benan Kepsutlu, geçen yıl evlendiği İstihbarat Şube Müdürü eşiyle “anlaşmalı” olarak boşandı. "Eşim başıma silah dayadı boşanmak için" diye dava açan Kepsutlu, şiddet gördüğünü ve bebeğini düşürdüğünü iddia etmişti.

Abone ol

BENAN Kepsutlu ile geçen yıl evlendiği İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir'in evliliği tek celsede bitti. Eşinin, kafasına silah dayandığını ve ayrılması durumunda ölümle tehdit ettiğini iddia ederek “çekişmeli” boşanma davası açan Kepsutlu, eşiyle anlaşmalı olarak boşandı.

'ŞİDDET NEDENİYLE PROGRAMLARA ÇIKAMADI'... Geçtiğimiz aylarda İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açan ünlü spiker Benan Kepsutlu, dava dilekçesinde eşi Özgür Taşdemir'den psikolojik, sözlü ve fiziksel şiddet gördüğünü iddia etmişti. Şiddet nedeniyle zaman zaman programlara çıkamadığını da anlatan Kepsutlu'nun avukatı Feyza Altun şu iddiaları gündeme getirmişti:

'GÖRDÜĞÜ ŞİDDET NEDENİYLE BEBEĞİ KARNINDA ÖLDÜ'... "Müvekkil öğretim görevlisi olduğu kurumda da derslere girememiştir. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan, kolu kırılan müvekkilin koluna hastanede platin takılmıştır. Müvekkilin gördüğü şiddet nedeniyle bebeği karnında ölmüştür. Bebek 4 aylık olması nedeniyle ancak kürtaj yoluyla alınmıştır."

1 MİLYON TAZMİNAT, AYLIK 20 BİN LİRA NAFAKA... "Davalı, koruma kararı çıktıktan sonra müvekkili tehdit etmeye, mesaj atmaya, aramaya devam etmiştir. Davalının 1 milyon lira tazminatın yanı sıra aylık 20 bin lira tedbir nafakasına hükmedilmesini ve mal varlığına tedbir konulmasını istiyoruz.”

Çiftin nikah şahitleri arasında eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar da vardı.

“ANLAŞMALI” BOŞANDILAR... Ancak çiftin “çekişmeli” olarak devam eden boşanma davaları “anlaşmalı” olarak sona erdi. Sözcü gazetesinden Fatma Vurgun'un haberine göre, Benan Kepsutlu ve Özgür Taşdemir, geçtiğimiz Çarşamba günü İstanbul Aile Mahkemesi'ne gelerek tek celsede boşandı. Gizli görülen davada tarafların “anlaşmalı” olarak boşandıkları öğrenildi. Tarafların birbirinden nafaka, maddi-manevi tazminat ve mal paylaşımı talebinde bulunup bulunmadıkları dava dosyasında yayın yasağı olduğu için gizli tutuldu.

“ÇOK YIPRATICI BİR SÜREÇTEN GEÇTİ”... Duruşmanın bittiğine dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Benan Kepsutlu'nun avukatı Feyza Altun “Kıymetli arkadaşım Benan Kepsutlu boşandı. Dosyada yayın yasağı bulunduğundan bu açıklamayı yapmak zorunda hissettik. Kendisi onu çok yıpratan bir süreçten geçti. Medyanın haberleri, sürekli sorulan sorular, yapılan imalar bu süreci daha da yıpratıcı bir hale getirdi. O yüzden ne kendisinin, ne de karşı tarafın fazla yıpranmaması için boşanmayı “anlaşmalı” gerçekleştirdik” paylaşımında bulundu.