BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.490,04
HABER /  GÜNCEL

Koç Grubu STV'ye ortak olmak istedi!

Cemaatin flaş ismi Yazar Latif Erdoğan Gülen ile Koç ailesinin bağlantısını Deşifre etti. Erdoğan Rahmi Koç'un STV'nin yüzde 5'ini almak istediğini bunu Fetullah Gülen'in kendisine aktardığını açıkladı.

Abone ol

Bir dönem Fetullah Gülen cemaatinin en önemli isimlerinden olan Latif Erdoğan katıldığı televizyon programında Rahmi Koç'un Samanyolu TV'ye ortak olmayı istediğini açıkladı.

Latif Erdoğan isteği bizzat Fetullah Gülen'in kendisine açıkladığını söyledi. Latif Erdoğan yine çarpıcı açıklamalarını sürdürdü. A Haber kanalında yayınlanan Deşifre programına katılan Erdoğan Mehmet Ali Önel'in sorularını yanıtladı.

GÜLEN'E İHANETİN SONU BAKIN İŞTE BU

Yazar Erdoğan cemaatteki biat yapılanmasına ilişkin çok çarpıcı ayrıntıları paylaştı. Erdoğan cemaate ihanet edilmemesi için biat yemini ettirildiğini söyledi. Yeminde Erdoğan cemaat üyelerinin biata muhalefet etmeleri durumunda nikahlı eşinin boş olması için yemin alındığını kaydetti. Dehşete düşüren açıklamalarda Erdoğan bugünkü yaşananlarda bölünmelerin yavaş olmasının sebebinin bu olduğunu kaydediyor.

GÜLEN YAHUDİLERİ SEVER ONLAR GİBİ DÖVERKEN AĞLAR

Latif Erdoğan "Hocaefendi Yahudileri çok sever o yüzden onlar gibi davranıyor" dedi. Bugün yaşananlara dikkat çeken Erdoğan "yapılanlar Yahudi ahlakıdır. Yahudiler döverken ağlar derler. Bu kadar Yahudileri seversen olacağı budur" diye konuşurken "Gülen'den helallik istemiyorum. Ona hakkımı da helal etmiyorum. Allah onu siyaset için yaratmadı bunu bilsin." dedi.