BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kızlar kimin fotoğrafını çekiyor?

Hayranları izdiham yarattı. Herkes fotoğraf çekti. Ama o bir pop yıldızı değil...

Abone ol Adana'da, ilahiyatçı Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan imza almak isteyen hayranları izdihama sebep oldu.

Yüreğir Belediyesi'nin düzenlediği kültürel bir etkinliği katılan Hatipoğlu, vatandaşın yoğun sevgisiyle karşılaştı. Hatipoğlu'nu görebilmek, kitabını imzalamak için onlarca kişi Yüreğir Evlendirme Salonu'nu doldurdu.

Hatipoğlu, ulaşımdan kaynaklanan sebeplerden organizasyona geç kalmasına rağmen, sevenleri salonu terketmedi. Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu ile birlikte aktiviteye katılan Hatipoğlu, davetlilerden özür diledi.

Kısa konuşmasında ülke birlik ve beraberliği için dua eden Hatipoğlu, daha sonra kitaplarını imzaladı.

Bu sırada büyük çoğunluğu kadınlardan oluşan sevenleri cep telefonu ve makineleri ile bol bol Hatipoğlu'nun fotoğraflarını çekti.

Özel güvenlik elamanlarının oluşturduğu koruma duvarına rağmen, Hatipoğlu'na ulaşmak isteyen kişilerden bazıları ezilme tehlikesi geçirdi. 'Büyüklerin Duaları' adlı kitabı imzalayanlar, mutlu bir şekilde salondan çıktı. Bu şansı yakalamayanlar ise üzüldü.

Halkın Nihat Hatipoğlu'nu çok sevip saydığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, "Değerli hocamıza Yüreğir halkı büyük ilgi gösteriyor. Geçen yıl getirdiğimizde adeta bir izdiham yaşanmıştı. Halkımızın çok büyük ilgi göstermesi nedeniyle hocamızı tekrar Yüreğir'e çağırdık. Sağolsun o da bizim davetimizi geri çevirmedi ve Yüreğir halkıyla buluşmaya bir kez daha geldi." dedi.

Doç. Dr. Hatipoğlu da kültürel bir faaliyet için Adana'ya geldiğini hatırlatarak, gördüğü ilgiden memnun kaldığını dile getirdi.

İki saati aşkın süre Hatipoğlu'nu beklediklerini belirten bayanlar, sürekli televizyonda izlediklerini ve kendisini çok sevdiklerini vurguladı.