BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,05
ALTIN 2.466,50
HABER /  GÜNCEL

Kızını balkondan attı

Sivas'ta alkollü olduğu bildirilen baba evlerinin balkonundan 4 yaşındaki kızını attı.

Abone ol

 Gözaltına alınan baba tutuklandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, polise başvuran Gülhan C. (29), eşi Cumali C'nin (33) Yenimahalle 4. Sokak'taki 2 katlı binanın 1. katındaki evlerinde kendisini darp ettiğini öne sürerek, şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, eve gittiğinde Cumali C'nin 4 yaşındaki öz kızı Büşra C'yi balkondan attığını gördü. Babası tarafından yaklaşık 2.5 metre yükseklikteki balkondan asfalt zemine atılması sonucu yaralanan Büşra C, Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Hastanenin çocuk cerrahisi bölümünde tedavi altına alınan ve yüzü ile kollarında yaralanmalar meydana gelen küçük kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Bu arada, polis ekiplerince gözaltına alınan ve yapılan muayenesinde alkollü olduğu belirlenen Cumali C, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Yetkililer, 5 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Cumali C'nin daha önce de aile fertlerine kötü muamele nedeniyle şikayet konusu olduğunu ve belli bir süre evinden uzaklaştırma cezası aldığını bildirdiler.