BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,04
HABER /  GÜNCEL

Kızın kardeşinden yasak aşk infazı

İkisi de evliydiler. 2 çocuklu kadın sevdiği adama kaçtı.. Olayı kabullenemeyen kızın kardeşi aykırı çiftlerin izini sürdü ve...

Abone ol

Gaziantep'te teyzesinin evli kız 22 yaşındaki Ö.Ç. ile evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edilen evli 23 yaşındaki Mahmut Erdem, kadının erkek kardeşi 15 yaşındaki A.Ç. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Yakalanan A.Ç., “Bu bir namus meselesidir” dedi.

Mersin’in Tarsus İlçesinde oturan evli Mahmut Erdem, aynı zamanda teyzesinin kızı olan evli ve 2 çocuklu Ö.Ç. ile iddiaya göre 21 Şubat’ta kaçarak Gaziantep’e geldi.

Gaziantep’te bir tanıdıklarının evinde yaşamaya başlayan Mahmut Erdem ve Ö.Ç.’nin, kaldığı yer aileleri tarafından saptandı. Gaziantep’e gelen Ö.Ç.’nin akrabaları 65 yaşındaki Abdülkadir Ç., 50 yaşındaki Hamza Ç., 33 yaşındaki Latif Ç., 26 yaşındaki Sinan Ç. ve kadının erkek kardeşi A.Ç., konuşma bahanesiyle Mahmut Erdem’i 33 PY 323 plakalı otomobile alarak Gaziantep- Şanlıurfa otoyolunun 5’inci kilometresindeki üst geçide götürdü. İddiaya göre, bazı şüpheliler Mahmut Erdem’i tutarken, A.Ç. de 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Mahmut Erdem’in otomobille kaçırıldığı ihbarı üzerine A.Ç. ve beraberindeki şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Otomobilde kanlı bıçak bulunurken, üzerindeki kıyafetinde kan lekeleri bulunan A.Ç., suçunu itiraf etti. Şüphelilerin bildirdiği olay yerine giden jandarma ekipleri, Mahmut Erdem’in kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Bir süre direndiği ve yerde süründüğü belirlenen Erdem’in cesedi otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

“BU NAMUS MESELESİ”
A.Ç. emniyetteki ifadesinde, “Teyzemin oğlu olan Mahmut, evli ve 2 çocuklu kızkardeşim Ö.’le gönül ilişkisine girdi. Tarsus’tan kaçarak Gaziantep’e geldiklerini öğrendik. Yerlerini tespit ettikten sonra Mahmut’u konuşmak bahanesiyle otoban üst geçidine götürerek öldürdüm. Bu bir namus meselesidir” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, Ö.Ç. ise aramalara rağmen bulunamadı.