BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kız öğrenci bakana ayakkabı fırlattı

Okan Üniversitesi'nde bakanı şoke eden bir eylem gerçekleşti. Kız öğrencilerden biri ayakkabısını çıkarıp bakana fırlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Okan Üniversitesinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar konuşma yaptığı sırada ayakkabı atılarak protesto edildi. 4 öğrenci gözaltında.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve işadamı Ali Ağaoğlu'nun katıldığı "Kentsel Dönüşüm ve Alternatif Model Arayışları" panelinde "Gençlik Muhalefeti" üyeleri Erdoğan Bayraktar'ı protesto etti.

BAKAN İZİN VERDİ AMA...

Slogan atan öğrencilere güvenlikçiler müdahale etmek istedi. Bakan Bayraktar araya girdi "Bırakın istediklerini söylesinler" dedi. Öğrenciler ise konuşmak yerine slogan atmaya devam ettiler.

ISKALADI...

Bu sırada bir kız öğrenci ayakkabısını çıkartıp Bakan Bayraktar'a fırlattı. Öğrencinin fırlattığı ayakkabısı Bakan'ı ıskalayıp sahneye düşerken, protestocu öğrenciler yaka paça gözaltına alındı.

"ÖBÜRÜNÜ DE AT BİR SENDEBİR BENDE OLMAZ"

Habercilerin sorularına yanıt veren Bayraktar , "Arkadaşımız ayakkabısını attı. Bende dedim ki 'öbürünü de at, bir sende biri bende olmaz' dedim. Sorabilir, protesto edebilir, 'ikisini de ver' dedim, 'birine verelim' dedim. Yeni de güzel ayakkabıydı" dedi.

İşte o anlar;