BIST 10.730
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.502,67
HABER /  GÜNCEL

Kıyamet kopacak deyip evden kaçtı

Aksaray'da evinden "kıyamet kopacak" deyip kaçan genç bir gün sonra bitkin biçimde Hasandağı'nda bulundu!

Abone ol

Aksaray merkeze bağlı Kargın Beldesi'ndeki evinde otururken "Kıyamet kopacak" diyerek gece yarısı yalınayak evinden çıkan genç kayıplara karıştı. Sivil Savunma ekipleri, genci akşam saatlerinde Hasandağı etklerinde bitkin halde buldu. Gencin ayaklarında derin kesikler oluştuğu öğrenildi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Aksaray merkeze bağlı Kargın Beldesi'nde yaşayan Gökmen Keser (25) ailesi ile birlikte evde otururken, "Kıyamet kopacak. Ben Muhammed'e gidiyorum" diyerek gece yarısı yalınayak bir şekilde evden çıktı. Ailesi ve yakınları tarafından sabaha kadar aranan ancak bir türlü bulunamayan Gökmen Keser'i bulmak için köy halkı seferber oldu. Şahsın kayıp olduğunun bildirilmesi üzerine jandarma ve sivil savunma ekipleri de arama çalışmalarına başladı.

Görgü tanıklarının, Gökmen Keser'in Hasandağı'na doğru çıktığını söylemesi üzerine köylüler, jandarma ve Sivil Savunma ekipleri aramalarını bu yönde yoğunlaştırdı. Sivil Savunma ekipleri, genci akşam saatlerinde Hasandağı etiklerinde bitkin bir halde buldu. Yalınayak evden çıkan gencin ayaklarında derin kesikler oluştuğu ve hastanede tedavi altına alındığı ifade edildi.

Habertürk