BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.412,88
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'un Rum güzeli Gözde Deniz kimdir?

Gözde Deniz kısmetse olur evine Burçak İmre elenince dahil oldu. Peki Rum güzeli Gözde Deniz kimdir instagram fotoğrafları ile Gözde Deniz.

Abone ol

Kısmetse Olur yeni gelin adayı Gözde Deniz güzelliği ile bir anda dikkat çekti. Adnan Kızıltaş'tan hoşlandığını belli eden Gözde Deniz kimdir?

Kısmetse Olur evine Burçak İmre'nin elenmesinin ardından dahil olan Gözde Deniz fitneleri ile meşhur Daniela ile hayli iyi anlaştı. Güzelliği ile dikkat çeken Gözde ilk haftanın sonunda Adnan'ı gözüne kestirdiğini ortaya koydu.

GÖZDE DENİZ KİMDİR?

20 yaşında olan Gözde Deniz lise mezunu. Rum kökenli olan Gözde Deniz İstanbul'da yaşıyor. Gri göz lensi kullanan Gözde , 1.70 boyunda ve kova burcundan.

Kısmetse Olur gelinler evine dahil olan Gözde Deniz güzelliği ile dikkat çekti. Gözde Deniz başkası ile ilişkisi olan erkeklerle ilgilenmediğini söylese de Adnan'ı gözüne kestirdi.

KISMETSE OLUR EVİNE GÖZDE 'NİN GELDİ AN

Gözde Deniz Kısmetse Olur evine ilk girdiği gün damat adaylarından hayli ilgi gördü. O da bu ilgiden hayli memnundu. Ancak günler ilerledikçe gördüğü ilgi azaldı.