BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da 20 ocak 2016 okullar tatil mi Vasip Şahin...

İSTANBUL'da güneş yüzünü bir günlüğüne de olsa gösterecek. Cuma gününden itibaren İstanbul'u yeniden kara kış bekliyor. İşte Meteoroloji'nin İstanbul tahminleri;

Abone ol

İstanbul'da bir günlük kar tatilinin ardından eğitime devam edildi. Meteoroloji'nin verilerine göre İstanbul'u bugün güneşli bir hava bekliyor. Perşembe günü bir kez daha soğuk hava dalgasının etkisine girecek olan İstanbul'u sonrasında üç gün yine kar yağışı bekliyor.

İstanbul Valisi Vasip Şahin'in kar tatili haberlerini verdiği twitter hesabı dün gün boyu öğrencilerin takibindeydi. Şahin'in de twitter'dan açıkladığı gibi oldu ve İstanbullu dün kar yağışsız geçirdi.

GÜNEŞE KANMAYIN

Meteoroloji'nin verilerine göre İstanbul'u bugün güneşli bir hava bekliyor. Sıcaklıklar 5 dereceye kadar yükselecek; ancak sonrasında bir kez daha eksileri görecek. İstanbul'u Cuma gününden itibaren ise yeniden yağışlı hava bekliyor olacak.

21 OCAK PERŞEMBE VE 22 OCAK CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

Yarı yıl tatilinin başlayacağı 17 Ocak Cuma günü ise okulları tatil ettirebilecek yoğunlukta kar bekleniyor. Bilindiği gibi cuma günü 17,5 milyon öğrenci yarı yıl tatiline başlayacak. Eğitim öğretim yılının ikinci yarısı, 8 Şubat Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2016 Cuma günü sona erecek. 

VASİP ŞAHİN KAR TATİLİ VERMEYİNCE TWITTER COŞTU

İSTANBUL Valisi Vasip Şahin dün akşam kar tatili isteyen öğrencilere 'eğitime devam' mesajı atınca tepki mesajları aldı. Öğrenciler esprili bir dille valiyi bu kararından vazgeçirmeye çalıştılar. İşte kar tatili vermeyen valiye atılan mesajlar;

vasip şahin twitlerivasip şahin twitleri istanbulda okullar tatilmiistanbulda okullar tatilmi vasip şahin

istanbulda okullar tatilmi vasip sahin
vasip şahin okullar tatil mi istanbul kar tatili
istanbul okullar tatil mi 20 ocak 2016 vasip sahin twit