BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Turgay Tepe kimdir en son kim elendi?

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı damatlar evinden geldi. Yeni gelen damat adayı Turgay Tepe oldu. Peki Turgay Tepe kime kimdir ve kime talip oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Tankut Denker oldu. Yeni damat adayı ise Turgay Tepe oldu. Peki kimdir Turgay Tepe ve hangi gelin adayına talip oldu. 

Skandallara doymayan Kısmetse Olur yarışmasından geçen hafta grup seks kaydı çıkan Semih Kurtulmuş ve yeni gelin adayı elenmişti. Bu hafta Kısmetse Olur evinden sadece 1 kişi elendi.

TURGAY TEPE KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden bu hafta damatlar evinden eleme olunca Mehtap çok umutlandı. Ali Sundu gelir diye beklerken yeni damat adayı olarak Turgay Tepe isimli yarışmacı eve dahil oldu.  29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe aslen Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay Tepe bayan kuaförü... Turgay instagram hesabında da bunu yansıtıyor. Bütün hesabı müşterilerinden haliyle kadınlardan oluşuyor. Ceyda Kırıcı'ya talip olan damat adayı hayli yakışıklı.

KISMETSE OLUR 'DAN KİM ELENDİ? - 5 HAZİRAN 2016 ELEMESİ

5 Haziran 2016 gecesi Kısmetse Olur evine veda eden isim bu hafta Tankut Denker oldu. Geçen haftanın SMS birincisi olan Tankut Denker'in bu elenmesi şaşkınlık yarattı. Daniela ile flört eden Tankut Denker ona evlilik teklif etmiş ama 'evet' yanıtı alamamıştı.

Kısmetse Olur evinden elenen Tankut Denker uçak biletlerini alıp oğlu ile birlikte soluğu ABD'de aldı. Tankut Denker'in elemenin hemen arkasından bunu yapması 'kendisi mi yarışmadan ayrıldı' söylentisini çıkardı. Instagram hesabına bu pozunu koyan Tankut Denker 'THY uçur bizi kanatlarınla evimize' yazdı.

NUR ERKOÇ BATUHAN CİMİLLİ AŞKI MI?

Kısmetse Olur evinde haftanın sürprizi 2 taliplisini birden ortada bırakan Nur Erkoç oldu. Erdem'i mi yoksa Ercan'ı mı seçecek derken Nur Erkoç haftanın kraliçesi gezisinde bir sürprize imza attı. Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli aşkı start aldı. Önümüzdeki hafta da Nur - Batuhan ilişkisi daha da alevlenecek.

Batuhan Cimilli daha önce kendisini Nur Erkoç ile yakıştıranlara bu fotoğrafı instagram hesabından paylaşıp şunları yazmıştı : "Nur Erkoc benim canımdır, arkadaşımdır. Tüm nurbat sayfalarinida dostluk sayfasi olarak kabul ediyorum. Ikimiz yakın karakterler olabiliriz, birbirimize yakisabiliriz ama bu iliski yasayacagimiz anlamına gelmiyor. Yakistirmalarinizi lütfen dostluk üzerinden yapın. Onunda duruşu degismeyecek, benimde. İyi yada kötü yorum yapan herkesede saygım var, herkesin kendi görüşü. Allaha emanet olun..."

MELİS'İN TEYZESİ İLE CANSEL KAVGASI

Kısmetse Olur evinde haftanın kavgası da bu oldu. Melis'in teyzesi ile Cansel birbirine girdi.

SEMİH - MURAT - BATUHAN GRUP SEKS İDDİASI

Haftanın olaylarından biri ise elenen Semih Kurtulmuş hakkında çıkan ses kaydıydı. Murat ile birlikte grup seks yaptıkları iddia edilen Semih Kurtulmuş bu kayıt internete düşünce apar topar yollandı.

KISMETSE OLUR HANDE ÖZTAŞKIN KİMDİR LEZBİYEN Mİ?

Kısmetse Olur evine geçen hafta yeni gelen Hande Öztaşkın hakkında skandal iddialar var. Baştan sona estetikli olan Hande Öztaşkın'ın lezbiyen bir sitede üyeliği çıktı.