BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur son bölüm kim elendi kim geldi şok sonuç

Kısmetse Olur son bölüm kim elendi kim geldi sorularının yanıtını verdi. 9 Ocak Kısmetse Olur eleme gecesinde elenen isim Fatma oldu. Kısmetse Olur'un sürprizi ise Serhan'ın evden ayrılma kararı oldu.

Abone ol

Kısmetse Olur 9 Ocak eleme gecesi sonuçları şoke etti.

Kısmetse Olur evinden bu hafta Fatma elendi. Fatma'nın gidişinin ardından şok bir karar alan Serhan, Kısmetse Olur'dan kendi kararıyla ayrıldı. 

Kısmetse Olur son bölüm izleyenler merakla Kısmetse Olur kim elendi yeni yarışmacı kim sorularını bekleyen izleyenler sonuçla şaşırdı.

KISMETSE OLUR EVİNDE FATMA-SERHAN ÇİFTİ GİTTİ

Kısmetse Olur eleme oylamasında elenmesi yönünde en çok oy alan isimler damatlar evinde Serhan, gelinler evinde ise Fatma oldu. 

kısmetse olur fatma elendi serhan evi terk etti 9 ocak 2016

10 BİN LİRALIK ÖDÜL ESER'E GİTTİ

Haftanın en çok oy alan ismi Eser oldu. 10 bin liralık ödülün sahibi olan Eser, Serhan'ın elenmesine engel oldu. Ancak Serhan aşkı Fatma'nın gidişi ardından Kısmetse Olur'dan ayrılma kararı aldı ve evi terk etti. 

KISMETSE OLUR EVE KİM GELDİ AYÇA KİMDİR?

Kısmetse Olur evine bu hafta gelen yeni gelin adayı Ayça oldu. Ayça'nın geri dönüşüyle damatlar evinde soğuk rüzgarlar esti.

kısmetse olur ayça ekin beğen kimdir

Kısmetse Olur evine geri gelen gelin adayı Ayça Ekin Beğen'in eski nişanlısı Halil'le çıkan görüntüleri Emre ile ilişkisini bozmuştu. Kısmetse Olur Ayça Ekin Beğen görüntüler sonrası 12. haftada elenmişti.

KISMETSE OLUR KORUMA ALTINA ALINAN İSİMLER

Kısmetse Olur'un cuma günün yayınlanan bölümünde koruma altına alınan isimler gelinler evinden Cansel, damatlar evinden Eser olmuştu. Kısmetse Olur eleme gecesinde koruma altına alınan isimler ise Murat ve Mehtap oldu.

kısmetse olur eleme gecesi kim elendi yeni gelen kim

KISMETSE OLUR HAFTANIN BOMBASI ESER VE CANSEL OLMUŞTU

Kısmetse Olur evinde Eser West aşkını hızlandırmış ve Cansel Çördük'e evlenme teklifinde bulunmuştu. 

Cansel Çördük'ü sevdiğini söyleyen Eser West arkadaşlarının 'biraz daha beklemesi' yönündeki telkinlerine aldırmamıştı. Eser West aşık olduğunu söylediği Cansel'e evlilik teklifinde bulunmak için sürpriz hazırlamış, Eser'in sürprizi izleyenleri heyecanlandırmıştı.

Eser West önünde diz çöktüğü Cansel'e yüzüğü peçetenin içinden çıkarıp sunmuştu.

Kısmetse Olur son bölüm kim elendi kim geldi?