BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Serhan diskalifiye mi oldu olay kavga

Kısmetse Olur 10 kasım yayınında Ercan ile tartışan Serhan diskalifiye mi olacak? Delikanlılık kavgasına tutuşan ikili arasında ipler yine gerildi. Peki Serhan bu kez diskalifiye oldu mu?

Abone ol

Kısmetse Olur 10 kasım yayınında Ercan ve Serhan yine birbirine girdi. Defalarca uyarı olan Serhan diskalifiye olacak mı? Ercan ile delikanlılık kavgasına tutuşan Serhan için artık çanlar çalıyor.

KISMETSE OLUR'DA SERHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Sen benim üstümde prim yapmaya çalışıyorsun diyen Serhan, Ercan'ın üzerine yürüdü. İkili arasında ipler iyice gerildi ve Serhan diskalifiye şoku ile karşı larşıya kaldı.

Kısmetse Olur programının son bölümünde Ercan ile Serhan arasında gergin anlar yaşandı. Tartışma sonucu Kısmetse Olur evinin en sinirli damat adayı Serhan uyarı aldı. Yarışmanın ilk bölümünden buyana bir çok tartışmaya imza atan Serhan 3. uyarısınıda alarak diskalifiye olmakla karşı karşıya kaldı.

Kısmetse Olur haftanın finali kim elendi, Kısmetse Olur'a 7 Kasım kim veda etti soruları cevabını buldu. Kısmetse Olur eleme gecesinden veda eden isim gelin adaylarından yarışmanın gözdesi olan Daniela Grejdeanu damat adaylarından ise Adnan Kızıltaş oldu. Kısmetse Olur 7 Kasım eleme gecesinde yarışmaya yeni adaylar dahil oldu. Kısmetse Olur'da kızlar evine Sermin, erkekler evine ise Önder'in dahil oldu.

KISMETSE OLUR'DA 7 KASIM ELEME GECESİ KİM GİTTİ?

Kanal D sevilen programı Kısmetse Olur bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur programı 7 Kasım cumartesi gecesi veda eden isim kim oldu. Merakla beklenen Kısmetse Olur programına veda eden yarışmacı kim oldu.

İşye yarışmaya yeni gelen adaylar...

 Kısmetse Olur 7 Kasım cumartesi finalinde elenen Adnan ve Daniela'nın yerine yerine gelen isimler kim oldu?

Kısmetse Olur'da Daniela ve Adnan'ın elenmesinin ardından 2 yeni aday yarışmaya dahil oldu. Kısmetse Olur 7 Kasım eleme gecesinde yarışmaya yeni adaylar dahil oldu. Kısmetse Olur'da kzlar evine Sermin, erkeler evine Önder'in dahil olduğu bölümde neler yaşandı?


Kısmetse Olur yeni gelin adayı Sermin kimdir?


Kısmetse Olur'un 7 Kasım eleme gecesinde yarışmaya dahil olan Sermin 26 yaşında. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Sermin doğma büyüme Kayserili. Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Sermin ailesiyle birlikte Kayseri'de yaşamını sürdürüyor. Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Sermin'in damat adaylarında bıraktığı ilk izlenim ise olumlu oldu. Sermin 'Konuşmasını ve oturup kalkmasını biliyor' şeklinde yorumlar aldı. Kafasında bir isim olduğunu ve onun için yarışmaya katıldığını söyleyen Sermin, gönlünde yatan damat adayının ismini açıklamadı. 


Kısmetse Olur yeni damat adayı Önder kimdir?


Kısmetse Olur yarışmasının yeni damat adayı Önder 28 yaşında. Önder otomotiv sektöründe kendi işini yapıyor. Doğma büyüme İstanbullu olan Önder'in annesi Karslı, babası ise Konyalı. Oğlak burcu olan Önder yarışmaya Ceyda'yı tanımak için geldiğini açıkladı. Kızlar evine yaptığı ilk ziyarette maço duruşuyla dikkat çeken Önder, 'Ceyda çok duygusal bir insan. Benim tarzımda erkeklerden hoşlanıyor.

Onu anlayabileceğimi düşünüyorum. Bir erkekte yaşayabileceği herşeyi bende yaşayabilir. Yeri geldiğinde sert, yeri geldiğinde ılımlı biri olurum.' diyerek kendini tanıtmaya çalıştı.