BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.427,87
HABER /  MEDYA

Paramparça son bölüm-40. bölüm fragmanı

Paramparça son bölüm dün akşam olaylı bitti son bölüm izleyin. Paramparça son bölümde bilgisayar Ozan'ın eline geçti ve Harun tüm görüntüleri izleyip Cihan'a karşı büyük bir zafer elde etti. Paramparça 40. bölüm fragmanları

Abone ol

Paramparça son bölümde heyecan yine bitmedi Paramparça son bölüm izle. Paramparça 39. bölümde Ozan, sır gibi saklanan bilgisayarı bulur ve Harun'a götürür. Hazal'ın çıplak görüntülerini izleyen Harun, Cihan'a karşı büyük bir zafer daha kazanmıştır. Özkan ise Can'ı kaybetmemek için hata üstüne hata yapmıştır. Dilara ve Cihan'ın boşanma davası ise hiç ummadıkları gibi sonuçlanmıştır. Paramparça 40. bölüm fragmanı internethaber'de olacak...

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLE

Paramparça son bölümde neler oldu? Harun'un eline büyük bir koz geçiyor!
Bir yandan Gülseren öte yandan Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgilerin içinde olduğu bilgisayarın peşindedir. Ancak onlardan erken davranan Ozan bilgisayarı alıp, çok güvendiği Harun’a teslim ederken Cihan’a ne kadar büyük bir zarar verdiğinin farkında değildir.



Özkan, hata üstüne hata yaptı!
Çocuklarına iyi bir baba olamadığını kabul eden Özkan elindeki en son şansı Can’ı da kaybetmek üzeredir. Cansu’nun sözleriyle kendine gelen Özkan, Keriman’ın karşı çıkmasına rağmen, anneannesine verdiği bebeği Can’ın peşine düşer. Ancak parasızlık Özkan’a yine çok büyük bir hata yaptıracaktır.



Cihan ve Dilara mahkemede!
Dilara ve Cihan ise evliliklerinde yol ayrımına gelmiştir. Her ikisi de hakimin karşısında boşanmak istediklerini tekrarlar. Mahkemeden çıktıklarında alacakları bir telefon haberi ise, kara günlerin hepsi için daha yeni başladığının habercisi olur.