BIST 9.572
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.477,15
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Murat'ın ses kaydı ifşa oldu! Kirli sırlar döküldü

İzlenme rekorları kıran evlendirme programı Kısmetse Olur hakkında şok eden bir ses kaydı ortaya çıktı. Yarışmacı Murat Özbakan'ın Kısmetse Olur İfşalarını bir bir ortaya döken videosu büyük ses getirecek.

Abone ol

Kısmetse Olur ifşalarına bir yenisi daha eklendi. İzlenme rekorları kıran Kısmetse Olur hakkında sosyal medyaya düşen ses kaydı işin rengini değiştirdi. Birçok kez senaryo olduğu iddia edilen program hakkında ortaya çıkan bu olay kayıt yarışmacı Murat Özbakan'a ait.

ÖNCEDEN TOPALNTI YAPIP...

Yarışmanın favori adaylarından biri olan Murat Özbakan'ın arkadaşına yolladığı ses kaydı tüm 'oyunları' ifşa etti.

Murat arkadaşına yolladığı ses kaydında arkadaşına 'Biz yayına girmeden önce toplantı yapıyoruz. Genel bir toplantı. Neler konuşacağımız, neler yapacağımız ile ilgili. Onun için onları konuşup sonra yayına giriyoruz' dedi.

İşte Murat'ın ses kaydı...

KISMETSE OLUR'A GEÇEN HAFTA KİM VEDA ETTİ?

Eski sevgilisi ile klip görüntüleri çıkan Ceyda Kırıcı zor günler geçirdiği Kısmetse Olur evine veda etti. Adnan Kızıltaş için yapım ekibi Betülay Coşkun'un ardından Ceyda'yı da eledi. Kısmetse Olur SMS birincileri de Eser West ve Cansel Çördük oldu. 

Ceyda'nın elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Özge Çanlı oldu.

KISMETSE OLURDAN KİM ELENDİ CEYDA KIRICI'YI YAKAN KLİP GÖRÜNTÜLERİ

20 Mart pazar günü yapılan Kısmetse Olur elemesinde gidecek isim günler öncesinden sızmıştı. Bu isim Adnan Kızıltaş'ın gözden çıkardığı sevgilisi Ceyda Kırıcı oldu. Adnan 'Ceyda evde olduğu müddetçe yeni birine yönelemediğini' söylemişti. Eski sevgilisi Umut Kaya ile olan klip görüntüleri mesele olan Ceyda'nın bu sözler üzerine bileti kesildi. Ceyda Kırıcı'nın elendiği finalde Eser West çeki alan isim oldu.

CEYDA KIRICI'NIN ESKİ NİŞANLISI UMUT KAYA EVE GELİNCE...

Kısmetse Olur evine sürpriz bir şekilde Ceyda Kırıcı'nın olay olan eski nişanlısı Umut Kaya geldi. Umut Kaya yaşananları açıkladı ve Ceyda Kırıcı ile aralarında bir şey olmadığını söyledi. Adnan Kızıltaş ile yüzleşen Umut Kaya daha sonra gelinler evine gitti.