BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,46
ALTIN 2.490,54
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elenecek işte sızan isim!

Kısmetse Olur evinde 14 Şubat pazar günü kim elendi sorusunun yanıtı belli olacak. Boğaçhan Tuzcu Kısmetse Olur evinden elendi deniyor peki koruma altına alınan kim?

Abone ol

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtını verecek eleme öncesi koruma altına alınan isimler belli oldu. Bu hafta Kısmetse Olur'da koruma altına alınan isimler Ayça ve Semih oldu. 

Bu hafta Kısmetse Olur'da SMS oylaması sonucunda koruma alan gelin adayı Ayça Ekin Beğen oldu. Damat adaylarından ise Semih Öztürk oldu. 

Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verecek eleme 14 Şubat pazar gecesi yapılacak.

14 ŞUBAT KISMETSE OLUR KİM ELENECEK?

Sosyal medyaya düşen bilgilere göre bu hafta kısmetse olur evinden Nur Erkoç elenecek. Kısmetse Olur 14 Şubat eleme gecesinde iddialara göre haftanın kazananı Ayça Ekin Beğen olacak. Kısmetse Olur Ayça 10 bin liralık ödülün sahibi olacak ve Nur Erkoç'la yakınlaşan Boğaçhan'ı evden gönderecek. 

Kısmetse Olur Nur Erkoç elendi 14 şubat eleme gecesi

KISMETSE OLUR EVİNDE ROMANTİK YEMEK

Kısmetse Olur evinde Nur, Semih ile Ayça Boğaçhan çiftleri birlikte yemek yedi. Yemek sırasında eski aşkı Emre'nin fotoğrafını gören Ayça masadan kalkıp Emre'nin fotoğrafını ters çevirdi.

Kısmetse Olur kim elenecek 14 Şubat eleme gecesi

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 14 ŞUBAT ELEME GECESİ FRAGMANI

Kısmetse Olur 19. haftanın finali 14 Şubat Pazar akşamı Kanal D'de canlı yayın olarak ekrana gelecek. Peki; Bu hafta eve kim veda edecek? Eve yeni gelen aday kim olacak? Bu soruların hepsinin cevapları ve daha fazlası Kısmetse Olur’un Pazar akşamı yayınlanacak olan final bölümünde...

GEÇEN HAFTA GÖZDE DENİZ ELENMİŞTİ

Kısmetse Olur’un geçen hafta yapılan final bölümünde eve gelin adaylarından Gözde Deniz veda etmişti. Gözde’nin elenmesinin ardından eve yeni gelin adayı Hazal gelmişti. Hazal eve gelir gelmez ailesinin de onayını alarak damat adaylarından Emre’yi tanımak için geldiğini sile getirmişti. Ancak bu durum Ayça’nın hiç hoşuna gitmedi. Emre ile önceden birbirlerini tanımaya çalışan, ancak anlaşamayarak ayrılan ve hala daha Emre’ye aşık olan Ayça, tüm hafta boyunca Hazal’ ın Emre’ye hazırladığı yemekleri sabote etmiş, onların arasını bozmaya çalışmıştı. Ancak Hazal Ayça’nın tüm sabotelerine rağmen Emre ile yakınlık kurmaya çalışıyor.

Kısmetse Olur kim elenecek

Kısmetse Olur’un bu haftaki final gecesinde ise kimin eleneceği merak konusu. Elenecek isim, halk oylaması ve yayın sırasında ev halkının yapacağı oylama sonucunda belirlenecek. Evden en çok gitmesi istenen ve en çok ismi yazılan kişi eve veda edecek.

KISMETSE OLUR FİNAL GECESİNDE TANSİYON YÜKSELECEK

Final gecesi tüm hafta boyunca sorun yaşayan Emre ve Ayça sorun yaşayacak. Emre Ayça’nın bir şeyler kanıtlamak istemesi üzerine “Ne kanıtlamak istiyorsan kanıtla. Senden korkan senin gibi olsun.” diyerek sert çıkıyor. Ayça ve Emre arasındaki tüm hafta yaşanan gerginlik tüm hızıyla devam ediyor. Melis ise Semih’in Nur ile olan ilişkisini eleştiriyor. Melis: "Semih gibi bir erkek Nur gibi bir kadınla olmayacak. Bu ilişki de bir gün bitecek!” diyor. Evde neredeyse herkesle sorun yaşayan ve tartışan Melis, sonunda Semih’ in ilişkisine de el atıyor. Melis’ in bu lafları sonucunda gerginlik büyüyecek gibi duruyor. Ayça ise “ Bir daha bu konu açılırsa seninle ciddi manada aram açılacak!” diyerek uyarılarda bulunuyor. Bakalım Semih bu durumda ne yapacak?

kısmetse olur kim elendi

DANIELA'NIN ESER'LE İLGİLİ FİKRİ ORTALIĞI KARIŞTIRACAK

Cansel’le eski arkadaş olan ancak, bir süredir küs olan Daniela ise "Eser’in duyguları ile oynama. Ona yazık etme!" diyerek Cansel’e yükleniyor. Tabi ki Cansel Daniela’nın bu sözleri karşısında sessiz kalmıyor ve ikili arasında ciddi bir tartışma çıkıyor. Daniela ve Cansel’ in tartışmaları final gecesinde de hız kesmeyecek gibi görünüyor.

Kısmetse Olur Ayça Ekin Beğen

KISMETSE OLUR KİM ELENECEK AYÇA MESAJI VERDİ

Ayça, oylama sırasında ismini yazdığı kişiye açık açık:

“Sanma ki herkes kalıcı, bir gün sen de gideceksin.” diyerek göz dağı veriyor. Ayça Emre’ nin mi yoksa başka bir kişinin mi gitmesini istiyor? Mehtap’ın biricik aşkı Murat ise: “Senin bizim ilişkimize zarar vereceğini düşünüyorum. Aynı zamanda Mehtap’ a da zarar vereceksin.” diyerek birinin ismini yazıyor. Murat’ın ilişkisine açık tehdit olarak gördüğü bu ismin kim olduğu merak konusu. Semih ise, “Geldiğimden beri beni yazıyorsun. Next mext yapıyorsun ya, al sana next.” diyerek karşı atak yapıyor. Kısmetse Olur’un bu haftaki finali çok ses getirecek gibi görünüyor. Herkes eteğindeki taşları dökecek. Gizli saklı hiç bir şey kalmayacak. Eve veda eden isim kim olacak. Biten İlişkiler olacak mı? Yoksa sevenler ayrılacak mı? Bunların cevaplarını Kısmetse Olur’un Pazar günkü final gecesi yayınında öğreneceğiz.

KISMETSE OLUR HAFTANIN BOMBASI MELİS VE ERDEM BARIŞTI

Kısmetse Olur'da bu haftanın bombası Melis ve Erdem'in barışması oldu. Melis ve Erdem'in barışma anı ekrana böyle yansıdı.