BIST 10.168
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.390,62
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi yeni gelen aday bomba

Kısmetse Olur evinden 24 Nisan 2016 tarihinde kim elendi belli oldu. Kismetse Olur'dan Cansu Deliktaş elenirken eve yeni gelen isim Aycan olay yaratacak.

Abone ol

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Cansu Deliktaş oldu. Kısmetse Olur 24 Nisan 2016 pazar elemesinde asıl bomba eve yeni gelen gelin adayı.. Peki kimdir Aycan Tunç hangi damat adayı ile ilişkisi var?

Kısmetse Olur yarışmasında haftanın birincileri gelinler evinden Daniela olurken damatlar evinden de ilanı aşkta bulunan Tankut Denker oldu.

kismetse olur kim elendi tankut ve danielaTankut ve Daniela başbaşa ödül yemeğine gidip romantik dansları ile onları evden izleyen Cansu'yu üzdüler.

KISMETSE OLUR'DA 14 NİSAN 2016 KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur 24 Nisan 2016 pazar eleme gecesinde giden isim sürpriz olmadı.

kismetse olur kim elendi 24.04.2016 cansu deliktas kimdirHaftanın birincisi olan Tankut Denker 10 bin liralık çeki alıp erkekler evine koruma kazandırdı. Haliyle elenen isim gelinler evinden oldu.

cansu deliktas kimdir kismetse olur elendiTankut'un ilanı aşkı ile iki kadın bir adam aşkındaki rolü biten Cansu Deliktaş bu hafta Kısmetse Olur evinden elenen gelin adayı oldu.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN AYCAN TUNÇ KİMDİR?

aycan tunç kimdir kismetse olur yeni gelen gelin yarismacisiKısmetse Olur evinde elenen isimden çok yeni gelen gelin adayı bomba etkisi yapacak. Kavgalara sebep olacak gelin adayının ismi Aycan Tunç... Evdeki Emre Ubeyli ile eski sevgili oldukları iddiası var. Hatta Emre Ubeyli ve Aycan Tunç fotoğrafları olduğu söyleniyor.

kismetse olur aycan tunç kimdirAycan Kısmetse Olur evine girer girmez olaylar patlak verecek. 4 damat adayına talip olan Aycan Tunç gelin adaylarıyla birbirine girecek. Denilen o ki çekimler kavgalar yüzünden sürekli kesintiye uğramış. Öyle büyük kavgalar edilmiş... Yapım ekibi bu kavgaları sansürlemezse önümüzdeki hafta izleyici yeni gelin adayını seyredecek.

KISMETSE OLUR HAFTANIN OYLAMASI

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde haftalardır hep gelinler evinden elenen isimler çıkıyor. Geçen hafta Kısmetse Olur'dan Seray elenmişti. Ondan önceki hafta da Nur Erkoç gitmişti.

KISMETSE OLUR EMRE UBEYLİ VE HAZAL ATABEK SÖZLENDİ

Kısmetes Olur evinde haftanın olayı Emre Ubeyli'nin ailesinin huzurunda resmen sözlenmesi oldu. Hazal Atabek'i ailesinden isteyen Emre Ubeyli cuma günü de yüzükleri taktı. Söz yüzükleri Kısmetse Olur evinde kesildi.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN AĞLATAN YAŞAMI

Kısmetse Olur evine yeni giren gelin adayı Dilek Demircan'ın öyle bir yaşam öyküsü çıktı ki herkesi ağlattı. Babası gözünün önünde öldürülen Dilek Demircan yurtta büyümüş. Okulda çocukların yurtta kaldıkları için kendisiyle konuşmadığını söyleyen Dilek anlattıkları ile herkesi üzdü.