BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.429,38
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi sızdı yeni gelen kime talip?

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı bomba. Kismetse Olur elemesinden sonra eve yeni gelen Dilek Demircan olacak peki kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusu ile birlikte yeni gelen kim olduğu sorusunun yanıtı da sızdı. Kısmetse Olur'dan bu hafta elenen isim Seray Kurumuş olacak. Peki yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan kimdir ve kime talip olacak?

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri gelinler evinden Cansel Çördük, damatlar evinden Eser West olacak.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 17 NİSAN ELEME GECESİ - YENİ HABER

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı her zaman ki gibi yine günler öncesinden belli oldu. Kısmetse Olur 17 Nisan pazar elemesinde damatlar evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden Seray Kurumuş ismi çıkacak. 10 bin liralık çeki Eser West kazanacağı için Seray Kurumuş elenecek. 

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse olur evine yeni gelen kimdir sorusunun yanıtı da belli. Dilek Demircan isimli gelin adayı Seray Kurumuş'tan boşalan yeri dolduracak. Peki kimdir Dilek Demircan instagram hesabından yansıyan fotoğrafları ile nasıl bir imaj veriyor ve Kısmetse Olur evinde kime talip olacak?

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinde Semih Kurtulmuş'a talip olacak. Semih Kurtulmuş da sarışın gelin adayını çok beğenecek. Dilek Demircan ile Semih Kurtulmuş arasında yeni bir ilişki başlatılacak. Semih Kurtulmuş'un Murat ile birbirlerine kadın ayarladıkları ses kaydını ifşa eden Nur Erkoç elenmişti. Nur Erkoç ile Semih bir süre birlikte olmuşlardı.

NUR ERKOÇ'UN ELENMESİNE SEBEP OLAN MURAT VE SEMİH SES KAYDI

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde Semih ve Murat'ın skandal ses kaydını ifşa eden Nur Erkoç geçen hafta elenmişti. Nur Erkoç elendikten sonra eve üçüncü kez Daniela'nın dönmüş olması ise herkesi şaşırtmıştı. Daniela'nın torpili merak edilirken Kısmetse Olur elemesi güven sorgulamasından bir kez daha sınıfta kaldı.