BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,96
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Fatma kimdir Serhan ile olay videosu

Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Fatma kimdir? Serhan Fatma aşkı nasıl bitmiş ikili arasında neler yaşanmıştı. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmasında 2 Ocak akşamı Duygu elendi ve yerine gelinler evine Fatma geldi. Peki Kısmetse Olur evine giren Fatma kimdir Serhan ile olay yaratan videosunda neler vardı?

Kısmetse Olur'da cumartesi günü yapılan elemede haftanın kazananı erkekler evinden Emre olunca bu hafta elenen isim gelinler evinden çıktı. Büyük bir sürpriz yaşandı ve Duygu Yıldırım Kısmetse Olur'dan gözyaşları içinde elendi.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACISI FATMA KİMDİR?

Kısmetse Olur evine daha önce giren Fatma eski sevgilisi Serhan ile yüzleşmişti. Fatma Serhan ilişkisi olaylı şekilde bitmişti

Fatma geçtiğimiz günlerde Kısmetse Olur evine girerek Serhan ile yüzleşmişti. Fatma'nın o gün evi ziyaret etmesi yeni gelin adayı olacağının işareti olmuştu.

Fatma sonunda Kısmetse Olur evine girdi. Fatma "Serhan'da pişmanlığı gördüm yaptığı hatayı gözlerde gördüm o yüzden geldim" dedi.

Fatma eve girdiği anda Serhan havalara uçtu. Kısmetse Olur yeni gelin adayı Fatma , Serhan ile barışmaya gelmiş olsa da hayli sert davrandı.

KISMETSE OLUR CEYDA İLE FATMA 'NIN SERHAN KAVGASI

Kısmetse Olur evine bu hafta Ceyda Kırıcı ve Adnan Kızıltaş da yeniden girdi. Fatma ile birlikte Ceyda aynı hafta eve girince kızılca kıyamet koptu. Ceyda daha ilk dakikadan itibaren Fatma'nın üstüne yürüdü. Ceyda, Serhan'ın kendi duyguları ile oynadığını söyleyerek 'Böyle bir adamla ne işin var' diyerek tepki gösterdi.

KISMETSE OLUR CEYDA KIRICI KİMDİR?

Kısmetse Olur evine geri dönen Ceyda Kırıcı kimdir? Ceyda Kırıcı 21 yaşında İzmirli. Lise mezunu olan Ceyda Kırıcı sporcu bir geçmişe sahip.

Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur evine ilk girdiğinde Serhan Çeliker'e olan takıntılı aşkı ile olay yaratmıştı.

KISMETSE OLUR ADNAN KIZILTAŞ KİMDİR?

Kısmetse Olur evine yeniden dahil olan Adnan Kızıltaş kimdir? 23 yaşında olan Adnan Kızıltaş aslen Kars ilinden. İstanbul'da oturan Adnan Kızıltaş'ın mesleği ise tercümanlık.

KISMETSE OLUR EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur kim elendi sorusunun yanıtı 2 Ocak elemesinde