BIST 9.726
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,47
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur en son kim elendi?

Kısmetse Olur yarışmacılarından en son kim elendi belli oldu. Kismetse Olur'da Ayça ile eski nişanlısı Halil'in görüntüleri olay yaratmıştı. Ayça elendi mi?

Abone ol

Kısmetse Olur'un Kanal D'deki yayın saati değiştiği için kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Kısmetse Olur gelin adaylarından Ayça eski nişanlısı Halil ile olan görüntüleri sebebiyle elenme ihtimali en yüksek isimdi. Damatlar da onun elenmesi yönünde oy kullandı. Gelin adayları ise Ercan'ın elenmesi için oy verdi. Peki sonunda kim elendi?

Kısmetse Olur 12 Aralık eleme gecesinin Kanal D ekranlarındaki yayın saati değişti. Daha önce gündüz kuşağında yayınlanan Kısmetse Olur elemesi artık cumartesi akşamları saat 23.00'dan sonra ekrana geldi.

KISMETSE OLUR'DA 12 ARALIK GECESİ KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur programının eleme gecesine de Ayça ile eski nişanlısı Halil'in ihanet görüntüleri damga vurdu. Sunucu Ayça'ya yüklenirken diğer yarışmacılar da gelin adayını ağır bir dille eleştirdiler.

Kısmetse Olur evinde Eser ile Cansel dokunulmazlığı kazandıkları için Erdem ve Daniella ise koruma altına alındıkları için elemede isimleri söylenemedi.

Yapılan oylamada herkesin merak ettiği Emre Ubeyli'nin kim elensin diyeceği oldu. Emre 'senin gitmeni istiyorum' diyerek Ayça Beğen'in adını elenmesi için yazdı.

Kısmetse Olur eleme kutusundan gelin adaylarından Ayça Beğen'in ismi çıkarken, damat adaylarından ise Ercan'ın adı belirlendi. Ayça Beğen için 5 oy, Ercan için ise 4 oy çıktı. SMS oylaması sonucunda 10 bin liralık para ödülünü alan kişi Ayça Çördük olunca Ayça Beğen elenmekten kurtuldu. Bu hafta Kısmetse Olur'da damatlar evinden Ercan elenen isim oldu. Ayça'nın elenmeyip evde kalması Emre üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. Ayça ise "Elenmedim, elenmeyeceğim de... Bu evden Emre'yi almadan gitmeyeceğim' dedi.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACI GÜRKAN DEMİRCİ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Ercan'ın yerine damatlar evine yeni gelen yarışmacı Gürkan Demirci. 33 yaşında olan Gürkan Demirci Türkiye- ABD arasında gidip geldiğini söyledi. 7 yaşında bir oğlu olan Gürkan Demirci, 'oğlu için yaşadığını' söyledi. Sivaslı olan Gürkan Demirci futbolcu.