BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.445,59
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Didem Delen gerçekte kimdir o aslında...

Kısmetse Olur kızlarından Didem Delen gerçekte tanınmış biri. Didem Delen O Ses Türkiye yarı finalisti çıktı. Solist olan Didem Delen instagram hesabında özel kareler paylaşmış.

Abone ol

Kısmetse Olur yeni yarışmacılarından Didem Delen Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye yarışmacısı çıktı. Peki kimdir Didem Delen aslen nereli, ne iş yapıyor instagram hesabında neler var?

Didem Delen Kısmetse Olur evinden en çok talibe sahip olan gelin adayı olacak. 33 yaşında ve İstanbul doğumlu olan Didem Delen aslında bir solist.

kismetse olur didem delen kimdirDidem Delen instagram hesabında sahne çalışmalarından bolca fotograf paylaşmış.

DİDEM DELEN O SES TÜRKİYE YARIŞMACISI ÇIKTI

didem delen kısmetse olur kimdir2015 yılında da O Ses Türkiye’ye katılan Didem Delen yarı finalde elenmiş. kısmetse olur didem delen o ses türkiyeGüzel Sanatlar lisesinden mezun olan Didem Delen 7 yıldır şarkı söylüyor ve geçimini de bu şekilde sağlıyor. İşte Didem Delen'in O Ses Türkiye yarışmasındaki 'Gitti de gitti' performansı;

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI

Bugün başlayan Kısmetse Olur 2. sezonu yeni yarışmacıları arasında birinci sezondan iki isim bulunuyor. Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle :

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı

Kısmetse Olur yeni sezon gelin adayları arasında ise eski sezondan isim bulunmuyor. Melis Buse Betkayan ile Ceyda Kırıcı'nın olacağı iddia edilmişti. Ancak açıklanan kadroda bu isimler yer almadı.