BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur 13 Kasım'da kim elendi açıklıyoruz!

Kısmetse Olur 13 Kasım'da kim elendi sorusunun yanıtı yine sızdı. Kismetse Olur evinden elenen isimden çok gelen aday bomba. Yasin isimli yeni aday Kısmetse Olur yarışmacısının nişanlısı çıktı.

Abone ol

Kısmetse Olur 13 Kasım 2016 gecesi bir eleme daha geçirecek. Biz şimdiden elenen ismin kim olacağını açıklayalım. Bu isim damatlar evinden Metehan Karahan oldu.

Önce haftanın birincilerini verelim. Bu hafta kızlar evinden Hazal erkekler evinden Aykut birinci olacak. Hazal ve Aykut evde başbaşa yemek yiyecekler.

13 KASIM KISMETSE OLUR ELEMESİ

Pazar gecesi yapılacak elemede damatlar evinden Metehan Karahan ismi verilecek. Metehan Karahan eve Tolga Kulakçı gece kulübü görüntüleri yüzünden diskalifiye olunca gelmişti.

kısmetse olur metehan karahan kimdir 13 kasım kim elendiİzmir Buca'dan yarışmaya katılan Metehan Karahan, aslen Gaziantepli.  Güzel Sanatlar bölümünde eğitim alan Metehan Karahan 30 yaşında.

YENİ GELEN DAMAT ADAYI YASİN ÖZBEK KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden 13 Kasım'da elenecek ismin yerine gelecek yeni aday Yasin Özbek olacak. Yasin Özbek Kısmetse Olur evinde Semih'ten ayrılan Hazal 'a talip olacak. İstanbul'da yaşayan Yasin Özbek özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyor.

Yasin Özbek aslen Afyonkarahisarlı ve 1989 doğumlu. Sinema ve müzikle ilgilen Yasin Özbek filmlerde figüran roller almış.

KISMETSE OLUR HAFTANIN OLAYI

Kısmetse Olur'da bu haftaya damga vuran olay Hazal ve Semih'in ayrılması oldu. Gökhan Sara'nın Rabia'ya yaptığı 'çocuğum var' açıklaması da haftanın şokuydu.