BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,13
ALTIN 2.302,01
HABER /  GÜNCEL

Kısıklı'da Hatipoğlu'nun duasına milyonlar amin dedi!

Nihat Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun bulunduğu İstanbul Kısıklı'da, darbe girişimine karşı milyonlarla birlikte demokrasi nöbetine katıldı.

Abone ol

Ünlü İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, 15 Temmuz darbe girişimine karşı İstanbul Kısıklı'da demokrasi nöbetine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla FETÖ'nün darbe girişimine karşı meydana inen Hatipoğlu, milyonlarca vatandaşla birlikte dua etti. Hatipoğlu, konuşmasında "Mekanı hiç boş bırakmadınız. Yüce Rabbim hepinizden razı olsun, inşallah ibadet kabul eder" dedi.

Hatipoğlu, Mekke'ye ve Medine'ye giden yolun Anadolu'dan geçtiğini belirterek "Siz bu ülkeyi sahiplenmek için buradasınız. Mekke ve Medine yol Anadolu’dan geçer. Sizin buradan Fahrettin Paşa’nın Medine Müdafaası ile sizin buradaki duruşunuz arasında hiçbir fark yok." ifadesini kullandı.

Hatipoğlu, zulüm ve zalimin hep tetikte olduğunu bunun için fitneyi ezmek gerektiğini belirtti. Hatipoğlu konuşmasının ardından milyonlarca vatandaşla birlikte Türkiye için dua etti.