BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,83
ALTIN 2.416,58
HABER /  MAGAZİN

Kirli çamaşırı 8 milyon dolar!

Son günlerde başı seks kasedi ile dertte olan ünlü yıldız, kasedin dağılmamasını önlemek için servet ödedi.

Abone ol

Hollywood dünyasında seks kasedine sahip olmak gelenek haline geldi. Yıllar önce seks kasedi olduğu ortaya çıkan Jennifer Lopez, o dönemde kasedin basının eline geçmesini engellemişti. Ancak seks kasedini çeken Lopez'in ilk eşi Ojani Noa, güzel yıldızı yeniden tehdit etmeye başladı.

21 SAAT SÜRÜYOR!

Saklambaç'ın haberine göre; yaklaşık 21 saat süren kasette Jennifer Lopez'in bir kadınla öpüşürken çekilen görüntülerinin de olduğunu iddia eden Noa, "Jennifer'ın yataktaki hallerine herkes hayran kalacak" açıklaması yaptı. Bu tehditler üzerine harekete geçen Jennifer Lopez, eski eşine kasedi basına vermemesi için 8 milyon dolar teklif etti. Ojani Noa, henüz bu parayı alıp almamakta kararsız kaldığını söyledi.

EŞİ SAHİP ÇIKI

Seksi yıldızın şimdiki eşi Marc Anthony, Jennifer Lopez'le evlenmeden önce bu seks kasedinden haberi olduğunu söyledi. Eşine sahip çıkan Anthony, "Geçmiş, geçmişte kalmıştır" dedi. Dünya gündemine yerleşen kasatte; Jennifer Lopez'in Küba'daki bir barda aşırı alkol aldıktan sonra tanımadığı bir kadınla öpüşürken çekilen görüntüleri de var.