BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.435,76
HABER /  GÜNCEL

Kırklareli okullar tatil mi 27 Şubat Valilik kararı ne?

Kırklareli okullar tatil mi, Kırklareli 27 Şubat Salı kar tatili haberi geldi. Kar tatili haberini Kırklareli Valiliği resmi sitesinden duyurdu. Yoğun kar yağışının etkisinde olan Kırklareli'de bugün yani 27 Şubat Salı günü eğitime bir gün ara verildi. Kırklareli'de kar yağışının yarın daha da yoğun olması bekleniyor. Gözler şimdiden yarın, 28 Şubat Çarşamba okullar tatil mi kararına çevrildi.

Abone ol

Kırklareli'nde okullar bugün tatil mi, 27 Şubat Salı Kırklareli okullar tatil mi sorusunun cevabı Kırklareli Valiliği'nden geldi. Kırklareli'de bugün Demirköy ve Kofcaz ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Kırklareli'de yarın, yani 28 Şubat Çarşamba günü kar yağışı daha da etkisini arttıracak. Peki yarın 28 Şubat Çarşamba Kırklareli'de okullar tatil olacak mı gözler şimdiden Kırklareli Valiliği'n çevrildi.

KIRKLARELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ :Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarın bir gün ara verildiği bildirildi.

Kofçaz Kaymakamı Ahmet Güneri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın bir gün ara verildiğini söyledi.

Demirköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak ise kaymakamlık tarafından olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle tatil kararının alındığını belirtti.

Bölgede yarın ve çarşamba günü de kar yağışının devam etmesi bekleniyor.

KIRKLARELİ HAVA DURUMU FENA: Kırklareli hava durumu kar yağışı fena bastırdı Dondurucu soğuklar etkili. Kırklareli'de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor. Kar yağışının yarın daha da etkili olması bekleniyor.