BIST 10.479
DOLAR 32,23
EURO 34,89
ALTIN 2.425,42
HABER /  GÜNCEL

Kırıkkanat'ın işine son verildi

Radikal Gazetesi'nde kaleme aldığı son yazılarıyla aniden eleştiri odağı haline gelen Mine G. Kırıkkanat'ın işine son verildi. İşte Kırıkkanat'ın ayrılış öyküsü...

Abone ol

Radikal Gazetesi'nin son günlerdeki en tartışmalı yazarı Mine G. Kırıkkanat'ın işine son verildi. Hatırlanacağı gibi bundan bir süre önce Mine G. Kırıkkanat, deniz sahilinde piknik yapan insan manzaralarını "Halkımız eğleniyor" başlıklı yazısıyla konu edinmiş ve piknikçilere çok ağır ithamlarda bulunmuştu.

Kırıkkanat'ın bu ithamları medyada hemen yansımasını bulmuştu. Mine Hanım'ın sözkonusu yazısını önce Ahmet Hakan ardından Yıldırım Türker, Nuray Mert ve daha niceleri "faşistçe" olarak değerlendirmiş ve oldukça sert tepki göstermişti.

BERKAN'DAN ŞOK CEVAP!

Edinilen bilgilere göre Mine G. Kırıkkanat, Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Berkan'a tatile çıkacağını bildirdi. Berkan'ın tatil dönüşü yazılarına tekrar devam edeceğini söyleyen Kırıkkanat'a verdiği cevabı soğuk duş etkisi yarattı:

"- Artık yazmayabilirsiniz!

Berkan'ın bu tavrı basın kulislerinde "İstenmiyorsun artık" şeklinde yorumlandı. Şimdi Mine G. Kırıkkanat'ın hangi yayın organında ne cevap vereceği merak konusu...