BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kırıkkalede akıl almaz ölüm!

Kırıkkale'de ''kızını taciz ettiğini'' öne sürdüğü çalışanını darp etti. Kalp hastası olduğu öğrenilen işçi, öldü.

Abone ol Kırıkkale'de bir kişi, ''kızını taciz ettiğini'' öne sürdüğü çalışanını darp etti. Kalp hastası olduğu öğrenilen işçi, kaldırıldığı hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi'nde otopark işleten Mehmet H'nin (48) 10 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi kızı Ö.H, babasından harçlık istemek için iş yerine geldi.

Bu sırada su içmek için otoparkın yazıhanesine giren küçük kızın dışarı çıkmamasından şüphelenen baba, yazıhaneye girdiğinde, yaklaşık 10 yıldır yanında çalışan Ahmet A'nın (65) küçük kıza tacizde bulunduğunu gördü.

Baba Mehmet H'nin darp etmesiyle bayılarak yere düşen Ahmet A, ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Kalp hastası olduğu belirlenen Ahmet A, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet A'nın cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Görgü şahidi olarak ifadesi için gözaltına alınan Mehmet H, kalp hastası Ahmet A'nın kazaen düştüğünü, hastaneye kaldırdıklarını ancak hayatını kaybettiğini söyledi.

Daha sonra suçunu kabul eden Mehmet H, yaklaşık 10 yıl önce ailesi tarafından terk edilen Ahmet A'yı otoparkta çalışması için yanına aldığını kaydetti.

Ahmet A'nın kızını taciz ettiğini görünce kendinden geçtiğini anlatan Mehmet H, ''Öz kızımı gözümün önünde taciz ettiğini görünce dayanamadım. Bir anlık sinirle tekme attım. Bayıldı. Ambulans çağırıp, Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürdüm. Kesinlikle öldürmek istemedim. Üzgünüm'' diye konuştu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen baba Mehmet H, tutuklanarak Kırşehir Cezaevine