BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

KIRIK alaturkacı olur mu?

Cinsel tercih tartışması Popstar Alaturka'yı karıştırdı."Kırık" alaturkacı olur mu?İşte ayrıntılar

Abone ol

06Popstar Alaturka'da kıyamet, yarışmacılardan İTÜ Konservatuvar öğrencisi Okan'ın kulağındaki küpe ile sahneye çıkması üzerine başladı. Armağan Çağlayan bu durumu eleştirirken, Ebru Gündeş "modern gençlere örnek oluyor" diyerek destek verdi. İşte kavga da bu sözden sonra koptu.

Mikrofonu eline alan Bülent Ersoy, "O zaman niye o kırık genci elediniz" diyerek Ebru Gündeş'e saldırdı. Gündeş ise "gençlere kötü örnek olacağı için" yanıtını verince kızılca kıyamet koptu.

Bu yanıta sinirlenen Bülent Ersoy, "onun içindeki duygu buysa siz karışamazsınız. Nasıl onun cinsel tercihine karışırsınız. Neden insanlara kötü örnek olsun. O çocuğu almadığınız için rahat yatabiliyor musunuz? Ben rahat yatamıyorum" diyerek öfkeyle bağırdı.

Gündeş, "Beni kırık-mırık olması ilgilendirmiyor. Beni buraya çıktığında gençlere örnek olacak olması ilgilendiriyor" yanıtını verdi.

DEVLET BÜYÜKLERİ DE VAR

Bu sözler üzerine çileden çıkan Bülent Ersoy, "Neden kötü örnek olsun. Ne demek kötü örnek. İçinde varsa çocuk ne yapsın. Bugün devlet büyükleri arasında, üst düzey yöneticiler arasında bile vardır" dedi.

Ortamın ateşlenmesi üzerine araya giren Orhan Gencebay, "kötü örnek olması açısından" Ebru Gündeş'e hak verirken, "Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez" sözleriyle de Bülent Ersoy'u yatıştırmaya çalıştı.

MUSİKİNİN CİNSİYETİ OLMAZ

Ancak bu sözler Ersoy'u sakinleştirmeye yetmedi. Ünlü sanatçı, "Bir erkek ile bir kadın biraraya gelip, bir meyve dünyaya getiriyorlar. O çocuğa dünyaya gelmek istiyor musun, dünyada yaşayacağın şeylere razı mısın diye soran olmuyor. Kurban olduğum Allahım beni bağışlasın. O çocuk Allahım beni niye böyle yarattın diye soramaz. O çocuğa bir de biz mi vuralım. Bu mu olmalıydı" dedi. Ünlü sanatçı, "Musikinin cinsiyeti olmaz" sözleri ile cinsel tercihin göz önüne alınmasına sert tepki verdi.

KİMDİ BU KIRIK ADAY

Popstar Alaturka'ya alınmayan adayın Samsun'da jüri üyesinin karşısına çıktığı öğrenildi. Bülent Ersoy bu adayı, "belden aşağısını kıvırtarak" duran kırık olarak niteledi. Adayın, sesi çok güzel olmasına rağmen "cinsel tercihi nedeniyle" elendiği ortaya çıktı.