BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  MEDYA

Kırgın Çiçekler Songül kimdir? Gökçe Akyıldız kaç yaşında?

ATV'nin kısa zamanda en çok izlenen ve sevilen dizilerinden olan Kırgın Çiçekler dizisi oyuncularından Songül karakteri kimdir? Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız kimdir, kaç yaşındadır? İşte, genç oyuncu hakkında bazı detaylar...

Abone ol

Gökçe Akyıldız, Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakterinin ardından birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. Dizide canlandırdığı sert karakter nedeniyle ilgi odağı olan Gökçe Akyıldız, geçmişi ile sorgulanan isimler arasında yer aldı. Peki, Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız kimdir, kaç yaşındadır?

Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 tarihinde Sinop'ta dünyaya gelmiştir. Dört çocuklu ailenin üçüncü çocuğu olan Akyıldız, küçük yaşlardan bu yana oyunculukla ilgilenmiştir. 2002 yılında henüz 10 yaşındayken Bir Tutam Baharat filminde Saime isimli karakteri canlandıran Akyıldız, ilk deneyimini bu şekilde gerçekleştirmiştir. 

Bir sonraki deneyimini STV ekranlarında yayınlanan Büyük Buluşma, Sırlar Dünyası ve Beşinci Boyut programlarında gerçekleştiren Gökçe Akyıldız, 2005 yılında artık deneyimli bir oyuncu olarak Zeynep dizisinde oynamıştır. 

2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandıran oyuncu, Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama dizilerinde de boy göstermiştir. 

Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız gerçek hayatta hamile kalınca...Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız gerçek hayatta hamile kalınca...Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız gerçek hayatta hamile kalınca...Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız gerçek hayatta hamile kalınca...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Oyunculuk kariyerinin en önemli çıkışını ise Hayat Devam Ediyor dizisinde gerçekleşmiştir. Bizim Okul ve Kötü Yol dizilerinde ise bu deneyim pekişmiştir.

2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandıran Akyıldız, 2014 yılında bu projeyi tamamlamıştır. Akyıldız, 2017 itibariyle Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterini canlandırmaktadır.