BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.433,78
HABER /  MEDYA

Kırgın Çiçekler 5. bölüm fragmanı Eylül her şeyi itiraf ediyor

Kırgın Çiçekler dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler dizisinin 5. bölüme Eylül'ün her şeyi itiraf etmesi damga vuracak.

Abone ol

Kırgın Çiçekler dizisi 4. bölüm dün akşam yayınlandı. Ardından Kırgın Çiçekler 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kırgın Çiçekler 4. bölümde kızlar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Okulda yere yazılan “Dün gece ne yaptığınızı biliyorum” yazısı kızları şok etti ve paniğe kapılmalarına yol açtı. Peki yazıyı yazan kimdi? Kırgın Çiçekler son bölümde kızlar o gece olanları bilen, onları takip eden ve yere yazıyı yazan kişiyi bulmak için harekete geçtiler.

kirgin-çiçekler-5.-bölüm-fragmani-eylül-her-şeyi-itiraf-ediyor-4.-bölüm-özeti.jpg

KIRGIN ÇİÇEKLER 4. BÖLÜM ÖZETİ

Eylül hastanede doğum yapan annesinin başındaydı ki bu zor anında Feride onu yalnız bırakmadı. Feride’nin Kemal’i araması için üstelemesiyle kızcağızın sinirleri boşaldı. Feride, Eylül’ün tepkisinden şüphelendi ve onun ağzından laf almak için sıkıştırdı ama ne kadar uğraşsa da Eylül olanları anlatmadı. Yine de Feride işin peşini bırakmadı.

Diğer yandan kızlar yazıyı kimin yazdığını bulmaya çalıştılar. Meral bir şey sakladıklarından şüphelendi ve her hareketlerini izlemeye başladı. Neriman da benzer şüphelerle Kader’i sıkıştırdı. Kemal’le ilgili sırrı saklamaları giderek zorlaşırken Kader, ailesini bulmak ve arkadaşlarını satmak arasında kaldı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 5. BÖLÜM FRAGMANI - EYLÜL HER ŞEYİ İTİRAF EDİYOR

kirgin-çiçekler-5.-bölüm-fragmani-eylül-her-şeyi-itiraf-ediyor.jpg

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat... Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.