BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.438,27
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk setinde kriz! Kendini odaya kilitledi

Kiralık Aşk Dizisinde bir kriz yaşandı. Ücretlerini almayan Kiralık aşk dizisi oyuncuları isyan etti. Kiralık aşk son bölüm fragmanı çıkarken Elçin Sangu kendini odaya kilitledi.

Abone ol

Reyting başarısıyla geçen yaza damgasını vuran Kiralık Aşk dizisinin setinde önceki hafta para krizi nedeniyle olay çıktı. Kiralik Aşk dizisinin oyuncusu Elçin Sangu da isyan edip kendini odaya kilitledi.

Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncuları dahil tüm ekibe 10 hafta boyunca hiçbir ödeme yapılmadığı öne sürüldü. Bu nedenle yaşanan kriz, oyuncuların sinirlerini fena halde bozdu.

KENDİSİNİ ODAYA KİLİTLEDİ

Özellikle Elçin Sangu, "Bu kadar çok izlenen bir dizinin ödemeleri neden geciktirilir?" diyerek isyan etti ve oyuncu sette kendisini odaya kilitledi.

kiralik-aşk-dizisi-elçin-sangu-bariş-arduç-2.jpg

''SORUNU ÇÖZÜN YOKSA ÇIKMAM''

Birkaç saat boyunca odadan çıkmayan ve "Artık ödeme krizini çözün, yoksa sete çıkmam" dediği iddia edilen Elçin Sangu'yu dizinin yönetmeni Metin Balekoğlu, güçlükle ikna etti.

kiralik-aşk-dizisi-elçin-sangu-bariş-arduç-.jpg

SOSYAL MEDYAYA YANSIYINCA PARANIN BİR KISMI ÖDENDİ

Yaşanan bu olay ve setteki para krizi sosyal medyaya da yansıyınca tüm ekibe paralarının bir kısmı ödendi.

kiralik-aşk-dizisi-elçin-sangu-bariş-arduç-3.jpg

KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM FRAGMANI

Kiralık Aşk 12. bölüm izleyenleri yine çok heyecanlandırdı. Kiralık Aşk son bölümde aşklarını dolu dizgin yaşayan Defne ve Ömer'in başına gelenler izleyiciyi heyecanlandırdı. Kiralık Aşk 14. bölümde neler olacak? Kiralık Aşk 14. bölüm 1. ve 2 fragmanları internethaber'de...

screen-shot-2015-09-11-at-11.03.03-am.png

KİRALIK AŞK 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirket gezisi tüm hızıyla devam ediyor. Kalabalığın içinde, her fırsatta birbirine bakan iki çift göz… Ömer’le Defne… Ah bir baş başa kalabilseler… Birbirlerine söyleyecekleri o kadar çok şey var ki… Ancak başta Sinan olmak üzere diğer herkes durumu zorlaştıracak anlaşılan. Yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine karşı açık olmaya karar veren ikili, bu geziyi bir aksilik olmadan atlatabilecek mi acaba?

screen-shot-2015-09-11-at-11.02.29-am.png

Yasemin kıskançlık krizlerinde! İsmail ise oralı değil. Gezinin keyfini sonuna kadar çıkaran İsmail, Yasemin’in gerginliğinden nasibini alacak mı?

Sinan’la Defne’den şüphelenen Neriman ve Koray, ikisine de haddini bildirmek için evden fırlayacak.  Ancak şirketin kaldığı otele gitmek ikisi için o kadar da kolay olmayacak.