BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.431,83
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 40. bölüm fragman özeti yayınlandı isyan çıktı!

Kiralık Aşk 40. bölüm fragman özeti Twitter'dan yayınlandı. Kiralık Aşk son fragmanı izlemek isteyen seyirciler ise sosyal medyada isyan çıkardı. Kiralık Aşk fragmanı izlemek isteyenler yapım ekibini 'kim hasta?' diye eleştirmeye başladı.

Abone ol

Kiralık Aşk izleyenler sosyal medyada dizinin yapım ekibini topa tuttular.

Kiralık Aşk dizisi için her hafta 2 fragman izlemeye alışık olan seyirciler, bu hafta hiç fragman yayınlanmayınca isyan çıkardılar. Kiralık Aşk dizisinin sosyal medya hesaplarından eleştiri mesajları paylaşan izleyenler sonrası, Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı akşam saatlerinde yayınlandı.

KİRALIK AŞK 40. BÖLÜM FRAGMAN ÖZETİ DEFNE NE YAPACAK?

Öte yandan Kiralık Aşk Twitter hesabından yapım ekibi Kiralık Aşk 40. bölüm özetini yayınladı.

Kiralık Aşk 40. bölüm fragman özeti

Kiralık Aşk 40. bölüm fragman özetinde Cuma günü dizine olacaklara ilişkin şu bilgiler verildi:

"Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer'in istediği gibi Passionis'e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkette hızla yayılıyor. Peki Defne'nin Tranba'ya verdiği söz ne olacak?

Defne Fikret'e gerçekleri Ömer'e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evlenceklerini söylüyor. Ömer'in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve yapacağını bilemez halde.

Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?"

Kiralık Aşk 40. bölüm fragman özeti

KİRALIK AŞK İZLEYENLER İSYANDA KİM HASTA?

elmasclk Yahu biz sizin emeginize saygi duyup bide ustune ustluk cuma aksamlari butun isimizi gucumuzu birakip bu diziyi izliyoruz. Herseyin basi saygi. Bizim size duydugumuz saygi kadar sizde bize saygi duyun fragman olmayacaksa yok deyin susalim dakkada bir internet sitelerini sosyal medyayi arayip taramakla fragman cikti mi diye meraklanmak istemiyrz. Sonra vay efendim seyirci izlemeyi birakto seyirci kotu konustu oluyor. Afedersiniz de bizi bi tarafiniza takmadiginiz ve resmi bi aciklama yapmadan (tum sosyal medya hsplari ve int. Sitelerinden) artik saygili ve hosgorulu msjlar beklemeyin bizden.

lamiye_elnurqizi Fragmannnnnnnnnn istiyoruuuuuuuuz yaaaaaaa😥

sdnz_ayk Fragman yokkkk nerde kaldi 2 fragman dün cikacakdi oda yok 1 fragman ciksaydi onada raziyim ama oda yok yani bi aciklama yapsaniz en son Bariş Arduc hastaykene böyle oldu şimdi Kim hasta???

Kiralık Aşk 39.bölüm rüya gibiydi darısı 40. bölüme bide fragman gelseydi tadından yenmezdi....

Kiralık aşk son fragman

Dilekk ‏@dilek1_
Rezene Dolu Küvette Boğacağım Seni @startv kiralık aşk fragman nerdee

B‏@thebigarduc
@yildirimaykut ay orda kiralık aşk var hadi bi fragman alalım

Hayat Şarkısı ‏@beril_yavuz
Kiralık Aşk Fragman nerdesin

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kiralık Aşk son bölümünde Fikret Gallo, Defne ile Ömer'in ilişkisini öğrenmişti. Daha önce Defne'ye 200 bin lira veren Fikret, Defne'nin Ömer'in Kiralık Aşk'ı olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırmıştı.

Öte yandan, Fikret Gallo ile Ömer'in yıllar önce yollarının kesiştiği ortaya çıktı. Ömer'e annesinin ölümü öncesi Simurg kuşu hediye eden kız, Fikret Gallo çıktı. 

kiralık aşk

Peki Fikret, Defne'nin büyük sırrını Ömer'e söyleyecek mi? Ömer ve Defne aşkı bir kez daha mı sekteye uğrayacak?

Yanıtlar Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanında. 

Kiralık Aşk son bölüm final sahnesini aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.