BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı neden gecikti?

Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı, Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? soruları Kiralık Aşk fanlarının ana gündem maddesi. Sosyal medyada sıkı takip yürüten izleyenler için Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı.

Abone ol

Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı sonunda yayınlandı.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk'ın yeni fragmanı bu hafta yayınlanmadı. Kiralık Aşk dizisinde her hafta 2 fragman yayınlanıyordu. Fragmanlardan biri cuma akşamı Kiralık Aşk son bölüm yayınlanması sonrası izleyiciyle paylaşılıyordu. Kiralık Aşk 2. fragmanı ise pazartesi gecesi yayınlanıyordu. Ancak Kiralık Aşk izleyenlerin merakla beklediği Kiralık Aşk 36. bölüm 1. fragmanı bu hafta yayınlandı. 

KİRALIK AŞK 36. BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YAYINLANMADI?

Peki Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Dizinin resmi sosyal medya hesaplarına gelen yorumlara göre Kiralık Aşk çekimlerinde aksaklıklar yaşanıyor. Bölümleri cuma akşamına yetiştirmeye çalışan ekip bu hafta, fragmanlar için gerekli sahneleri tamamlayamadı.

kiralık aşk 36. bölüm fragmanı

KİRALIK AŞK 36. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin sosyal medya hesaplarında konuşulan bir diğer bilgiye göre Kiralık Aşk 36. bölüm fragmanı bu akşam yayınlanacaktı ve yayınlandı. Ancak Kiralık Aşk 36. bölüm 2. fragmanı yayınlanacak mı hala muamma.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM HEYECANLI BİTMİŞTİ

Kiralık Aşk son bölümde Defne ile Ömer'in evcilik oyunu sona ermiş, Defne yeniden ailesinin yanına dönmüştü. Koray'ın doğumgünü nedeniyle yeniden bir araya gelen Ömer ve Defne arasında yakınlaşma son bölüme damga vurmuştu. Defne'yi özlediğini itiraf eden Ömer, "Elmayı unutmadım" diyerek Defne'yle birlikte olmak istediğini söylemişti.

Kiralık Aşk 35. bölüm final sahnesini aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.